Velkommen til
Foodexpo

Nordens største fødevaremesse 
 17.-19. marts 2024

Hent din billet      Bliv udstiller

Oplev Foodexpo den 17.-19. marts 2024

Foodexpo er hele fødevarebranchens faglige mødested. Det er hér fødevarebranchen samles om smagfulde oplevelser, og hvor du kan blive tanket op på al den nyeste viden og få sat dine sanser i spil, når du ser, dufter, hører, smager, mærker og oplever Nordens største fødevareunivers.

Foodexpo er for dig, der lever for og arbejder med mad, og som vil have føling med fremtidens fødevarer. 

Se messens udstillere

Hent din billet

Seneste nyt fra branchen

Vil du være en del af Foodexpo?

Foodexpo er hele fødevarebranchens faglige mødested og en unik mulighed for at styrke og skabe nye relationer, fremvise dine produkter og indgå nye handler. Derudover kan du i online udstillerkataloget MCH365 oprette dine produktnyheder, cases og artikler overfor +80.000 online besøgende.

  • Mere end 20.000 relevante besøgende
  • Samlingssted for hele fødevarebranchen
  • Online profilering før, under og efter messen med MCH365

Grib muligheden for at brande din virksomhed og komme i dialog med nogle af fødevarebranchens vigtigste beslutningstagere

Få et tilbud på en stand

Udstil på foodexpo og mød kunderne

Vær med når fødevarebranchen samles

Foodexpo er hele fødevarebranchens faglige mødested. Messens univers skaber de perfekte rammer til at netværke med kunder, leverandører, samarbejdspartnere og kollegaer

Oplev de seneste fødevaretrends

Foodexpos mange udstillere står klar til at vise branchens varmeste nyheder frem. Kom og indsaml inspiration til, hvordan nyheder og trends kan integreres i jeres virksomheder.

Få ny inspiration

Bliv klogere på de seneste trends og tendenser inden for fødevarebranchen. Gennem inspirerende foredrag, spændende workshops og områder bliver du klogere på, hvad der er på alles læber for tiden og i fremtiden. 

Oplev stemningen fra
Foodexpo
2022

Find mere inspiration

Foodexpo arrangeres i samarbejde med 13 toneangivende brancheforeninger, herunder MLDK. Samarbejdet mellem MLDK og teamet bag Foodexpo fortsætter på den eventbaserede fødevaremesse, Madværkstedet, der næste gang finder sted i 2025.

I det online madunivers, Madværkstedet Online, kan du få inspiration til dit køkken. Se opskrifter, temaer, nyheder og meget andet på madværkstedet.dk​.

Foodexpo samarbejder med MLDK og Madværkstedet Online

Oplev Foodexpo

Glæd dig til at opleve spændende aktiviteter, når den 10. udgave af Nordens største fødevaremesse finder sted i MCH Messecenter Herning. 

Hent billet

 

Kontakt os

Har du spørgsmål til Foodexpo sidder vi klar til at hjælpe dig på mail eller telefon

Kontakt os

keyboard_arrow_up