Velkommen til Foodexpo

Søndag den 17/3 kl. 10.00-18.00
Mandag den 18/3 kl. 09.00-18.00
Tirsdag den 19/3 kl. 09.00-17.00

Hent din billet    Bliv udstiller

Velkommen til Foodexpo - fødevarebranchens faglige mødested

Foodexpo er for dig, der lever for og arbejder professionelt med mad, og som vil have føling med fremtidens fødevarer.

Det er hér, hele branchen samles om smagfulde oplevelser, og hvor du kan blive tanket op på den nyeste viden og få sat dine sanser i spil, når du ser, dufter, hører, smager, mærker og oplever Nordens største messe for fødevarebranchen. Vi glæder os til at se dig! 
 

Sidste nyt fra branchen

Fødevarebranchens mødested

Foodexpo er hele fødevarebranchens faglige mødested, og en unik mulighed for at netværke og skabe nye relationer med leverandører og samarbejdspartnere fra alle grene af branchen.

Smag på fremtiden

Få føling med fremtidens fødevarer og sæt dine sanser i spil, når du på tre intense messedage ser, dufter, hører, smager, mærker og oplever Nordens største fødevareunivers.

Få ny viden

Tag del i et væld af horisontudvidende og smagfulde oplevelser i Foodexpos store vidensunivers. Programmet er fyldt med foredrag, events, debatter og workshops, som hjælper dig til at få et vidensmæssigt forspring.

Glæd dig til Madværkstedet

Foodexpo arrangeres i samarbejde med 13 toneangivende brancheforeninger, herunder MLDK - Mærkevareleverandørerne. Samarbejdet mellem MLDK og teamet bag Foodexpo fortsætter på den eventbaserede fødevaremesse, Madværkstedet, der finder sted næste gang den 11.-12. marts 2025.

I det online madunivers, Madværkstedet Online, kan du få inspiration til dit køkken. Se opskrifter, temaer, nyheder og meget andet på madværkstedet.dk​

Foodexpo samarbejder med MLDK og Madværkstedet Online

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe dig på mail eller telefon

Kontakt os

Oplev Foodexpo

Glæd dig til at opleve spændende aktiviteter, når den 10. udgave af Nordens største fødevaremesse finder sted i MCH Messecenter Herning. 

Hent billet

 

keyboard_arrow_up