NORDENS STØRSTE FØDEVAREMESSE 

21.-23. marts 2021

Bliv en del af Foodexpo 2021


 Foodexpo er Nordens største fødevaremesse for fagfolk. Det er her, de besøgende kan lade sig inspirere af alt det nyeste inden for foodservice, detail, hotel og restaurant, og samtidigt opleve tre messedage spækket med foredrag, netværk, nyheder, workshops og trendområder. Foodexpo afholdes 21. - 23. marts 2021.

Som udstiller på Foodexpo får du dit produkt og dit brand eksponeret overfor relevante beslutningstagere fra fødevarebranchen, og skaber samtidigt værdifulde relationer og netværk med andre professionelle. Se mere om de mange muligheder for at blive en del af messen herunder.

 

Standleje og priser

Se priserne for tilmelding og standleje til Foodexpo og reservér din stand allerede i dag.

​Se standleje og priser

Konceptområder

Få et overblik over de forskellige konceptområder og haller, som du kan blive en del af på Foodexpo. 

Se konceptområder

Overvejer du at udstille?

Bliv en del af Nordens største fødevaremesse. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en messestand. 

​Få et tilbud på en stand 

 


Foodexpo er udsat til 2021 - det siger samarbejdspartnerne om beslutningen:
 

"Nedlukningen af Danmark taler sammen med handelsmønstrene i branchen for at udskyde messen til foråret 2021, hvor vi igen ser et stort behov i markedet og blandt vores medlemmer for at mødes. Vi glæder os derfor til på ny at samles til Nordens største fødevaremesse i 2021" Niels Jensen, Formand, MLDK - Mærkevareleverandørerne 

"I HORESTA bakker vi fuldt ud op om udsættelsen, der sker efter ønske fra samtlige samarbejdspartnere. Der er ingen tvivl om, at vi havde glædet os til at mødes med branchen, leverandører og de mange øvrige interessenter samt afvikle vores konkurrencer, men i lyset af den givne situation, er det uden tvivl den rette beslutning" Nadeem Wasi, Medlemschef, HORESTA

"Det er både klogt og nødvendigt at flytte fødevaremessen til 2021. Vi glæder os til at møde rigtig mange ernæringsprofessionelle på Foodexpo, som er et vigtigt forum for inspiration inden for blandt andet gastronomi, sundhed, fødevarer og bæredygtighed"
Ghita Parry, Formand, Kost og Ernæringsforbundet


Du kan se alle udtalelserne fra Foodexpos samarbejdspartnere her, og læse pressemeddelelsen om udsættelsen her.Se en kort stemningsvideo fra Foodexpo:
 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Bliv løbende opdateret om de mange aktiviteter på Foodexpo og få samtidig masser af inspiration, trends og nyheder:

Få seneste nyt om Foodexpo