"Det har været en rigtig positiv oplevelse at være tilbage. Jeg har fundet mange nye og innovative ting på messen, og samtidig har det været rart endelig at kunne mødes igen. Messen har simpelthen haft så meget at byde på, og jeg har både fundet ny inspiration, nye leverandører og produkter samt fået hilst på producenter og kollegaer fra branchen"
Gorm F. truelsen
Medstifter og Direktør, Madselskabet
"Jeg elsker alt ved, at vi kan mødes igen. Det allervigtigste er, at kilden til inspiration ligger her på Foodexpo. Der er smag, der er kærlighed, der er magi, der er ALT. Og så er der bare noget helt specielt ved MCH Messecenter Herning, de kan altså bare noget, ingen andre kan. Man føler sig velkommen fra det sekund, man træder ind ad døren."
Claus Holm
Kok og kogebogsforfatter
"Foodexpo Herning - dejligt igen at holde foredrag om min skæve tilgang til livet, iværksætteri og tang. Dommer i iværksætterkonkurrence med et kompetent dommer set-up. Det er ingen hemmelighed at corona har været hård ved mit erhvervsmæssige livsværk, derfor er det mere end optur, her på bagkant af tre fuldstændigt vanvittige dage på messen ... lidt følelse af at starte forfra, genfinde tro, glæde og kærlighed igen. Jeg har været på rigtigt mange messer rundt omkringi Europa, men aldrig har jeg oplevet så stor hype og interesse for mine tangchips. Jeg glæder mig til fremtiden igen og ser frem til at kunne løfte sløret for flere store nyheder. Sea Man is back!"
Heine Max
Iværksætter med trang til tang
"Jeg har et grønt hjerte og glædes over at flere små som store virksomheder vender fokus mod den bæredygtige agenda, også når der tales sponsorater og partnerskaber. På Foodexpo biver man inspireret af alle de spændende tiltag, der sker i denne verden. Det blev til talks om madspild og cirkulære koncepter og mange interessante snakke med passionerede mennesker, som allerede nu viser vejen"
Majken Henriksen
Brand Activation Manager, selvstændig
"Jeg håber virkelig, at rigtig mange tog sig tid til at besøge det nye Iværksætterområde på Foodexpo. Det er knaldhamrende dygtige folk, både med spændende og imponerende innovative idéer til fremtidens fødevarer udfordringer, og med gourmet produkter af imponerende høj standard. De fortjener stor opmærksomhed, og støtte til at komme ud med deres produkter. Fedt at have været sammen med dem disse tre dage"
Kamilla Olivarus Hellerup
Madhåndværker, Kok og PBA i Ernæring og sundhed/Fødevarer