Første plads: Marc Foged Stockmarr, God Smag, København
Anden plads: Bjarke Jeppesen, Restaurant Domestic, Aarhus
Tredje plads: Tommy Jespersen, Gastroca, Langeskov
Første plads: Mathias Breinholt, Restaurant Moment, Rønde
Anden plads: Kristine Slott Olsen, Restaurant Formel B, Frederiksberg C
Tredje plads: Dennis Blok, Molskroen, Ebeltoft
Årets kokkeelever: Lasse Loftager, Restaurant Miro, Aarhus & Peter Ditlev Nørgaard Gyldenkærne, Restaurant ET, Aarhus
Årets tjenerelever: Anna Mei Overgård Nielsen, Ghrelin, Aarhus & Oskar Mathiassen, Hotel og Restaurant Fru Larsen, Langå
Årets caterelever: Diana Borggreen, Eurest, Siemens Gamesa, Brande & Tanja Peters, Grundfos, Bjerringbro
Årets receptionistelev: Daniel Aamer, 71 Nyhavn Hotel, København
Første plads: Damiano Pezzi, Nimb, København
Anden plads: William Kuhlman, Visit Cocktailbar, Odense
Tredje plads: Ulrich Deleuran Steffensen, Doktor Hermann, Fredericia
Første plads: Christophe Daudigny, Atrium, Aarhus
Anden plads: Lasse Løber, Ruths Hotel, Skagen
Tredje plads: Damiano Pezzi, Nimb, København
Danmarks bedste Gourmetpizza: Sharif Marjan, Restaurant Melværk, Risskov
Danmarks bedste Margherita, Majed Murad Noel, Marcus Pizzeria, Aarhus
Danmarks bedste Dessertpizza: Sharif Marjan, Restaurant Melværk, Risskov
Vinder af Danmarks bedste spegepølse i naturtarm: Slagteren i Strib, Middelfart
Vinder af Danmarks bedste spegepølse i kunsttarm: Slagter Jacob, Kalundborg
Vinder af Danmarks Bedste Leverpostej: Silkeborg Slagteren, Silkeborg
Vinder af Danmarks Bedste Rullepølse og grillpølse: Slagteren i Højslev, Højslev
Vinder af Danmarks Bedste Frikadelle: Pølsemageriet, Silkeborg
Vinder af Danmarks bedste rygeostsalat: Osteboden / Fru Hansen, Nyborg
Vinder af Danmarks bedste flødeost: Klingenberg Ost og delikatesser, Odense
Vinder af Danmarks bedste flødeost med hvidløg: JAMA ost Århus, Risskov