I Bladt Glutenfri Bageri er missionen at lave Naturlig Glutenfri brød, kager, pandekager og pizzabunde, hvor vi ikke går på kompromis med hverken smagen, konsistensen eller råvarerne i produkterne. Derfor er alle vores produkter også økologiske, mælkefri og alle brød, pandekager og pizzabunde er uden tilsætning af kunstige smagsforstærkere og konserveringsmidler. I kagerne indgår kun et tilsætningsstof i form af solsikke-lecithin, som er en ingrediens i den veganske smør vi bruger.
Samtidig er mange af produkterne uden tilsat sukker og veganske.
Alle brød og kager er naturligvis håndlavede og alle produkter bages i vores eget bageri i Øster Doense udenfor Hobro – Velbekomme:-)
Mød os
Jeppe Jakobsen
Ejer
Jeppe købte Bladt Glutenfri Bageri tilbage i 2021, hvor bageriet pga. Corona var tæt på at lukke. Efter overtagelse har Jeppe ændret produktionen så der nu kun laves økologiske produkter. Desuden er bageriet flyttet i nye større lokaler og der er blandt andet investeret i nye ovne og en stor pandekagemaskine. Kollegerne i bageriet siger om Jeppe, at han altid er glad, optimistisk og hjælpsom. Nogle gange har han dog også lidt for mange ideer til nye produkter:-)
KontaktVirksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Foodexpo.