Foodexpo

10 messer på 20 år

 

Foodexpo fejrer 10 messer på 20 år

Vi er glade, stolte og fyldt med taknemmelighed, for i år markerer vores jubilæum -10 messer på 20 utrolige år!

Gennem årtier har Foodexpo været et epicenter for gastronomisk nytænkning, innovation og branchefællesskab. Det har været en bemærkelsesværdig rejse, hvor vi har set vores udstillere og besøgende vokse, udvikle sig og skabe magi sammen.

Vi vil gerne takke alle, der har været en del af vores historie - udstillere, besøgende og samarbejdspartnere. Hver messe har været en unik fortælling, og vi er begejstrede for at fortsætte denne kulinariske rejse med jer!

Den 10. messe markerer ikke kun vores historie, men også et nyt kapitel fyldt med spændende oplevelser, overraskelser og endnu mere fødevareinnovation.

Tak for jeres støtte, passion og deltagelse. Her er til 10 fantastiske messer og mange flere år med mad, glæde og fællesskab på Foodexpo.

 

Bartenderkonkurrencer på Foodexpo

Hurra! Vi fejrer ”10 messer på 20 år” jubilæum på Foodexpo 2024

Dette markerer vi bl.a. med følgende aktiviteter:

Foodexpo tidslinje

På messen vil du kunne finde skilte, hvorpå du kan se tidslinjen for Foodexpo, fra messen startede tilbage i 2004. Tidslinjen indeholder udvalgte højdepunkter fra hver messe, og vil fortælle historien bag Foodexpo.

 

Torveboderne på Butikstorvet

Jubilæums velkomstdrinks

Skål Foodexpos jubilæum godt i gang - start dit messebesøg med en velkomstdrink fra en af de to jubilæumsbarer, som er placeret ved begge indgange til Foodexpo. 

Du finder jubilæumsbarerne i Hal J1 ved Indgang Vest i, og lige ved indgangen til Hal M i Indgang Syd. 

Torveboderne på Butikstorvet

Uddeling af jubilæumsromkugler

Ingen fest uden kage! ... og samtidig tager vi kampen op mod madspild.
Derfor bliver der tirsdag eftermiddag uddelt jubiluæms-romkugler til alle besøgende på messen (så længe lager haves).

Romkuglerne er fra konkurrencen "Danmarks bedste Romkugle", og vil blive uddelt på Butikstorvet i Hal F kl. 15.30 tirsdag den 19. marts. 

 

Torveboderne på Butikstorvet

Jubilæumsmiddag for udstillere

Alle udstillere på Foodexpo inviteres til jubilæumsmiddag søndag den 17. marts. Her får de få serveret en spændende menu krydret med fortællinger om de tendenser, der gjorde sig gældende de enkelte årstal.

Tilmelding sker via Udstillerhåndbogen senest onsdag den 13. marts. Har du spørgsmål til arrangementet, så kontakt os på foodexpo@mch.dk

Torveboderne på Butikstorvet

Flere tiltag på vej...

keyboard_arrow_up