Butikstorvet

 Med autentisk markedsstemning, faglig stolthed og godt madhåndværk sætter vi fokus på detailbranchen 

Autentisk torvestemning med fokus på detailbranchen

I Foodexpos nye eventområde Butikstorvet kombineres autentisk markedsstemning med spændende udstillere, arbejdende torveboder samt relevante indlæg og debatter.

Her sættes der fuld fokus på de tendenser, udfordringer og temaer, som præger detailhandlen i både de mindre specialbutikker og overordnet i hele branchen - nu og i fremtiden.

Oplev blandt andet
Spændende udstillere med produkter til detail
Meeting Point med relevante brancheforeninger som værter
Torvescenen med indlæg og debatter
Torveboderne med arbejdende værksteder
Præmieoverrækkelser og fejringer
Spisetedet Delikatessen med nyfortolket, grønt smørrebrød
Mulighed for at pleje og skabe nye netværk med branchen

Butikstorvet på Foodexpo

Torveboderne

Læg vejen forbi en af de fire torveboder for at fuldende den helt rette markedsstemning. Her vil spændende profiler og repræsentanter fra forskellige grene af detalhandlen inspirere og fremvise det gode, stolte håndværk i en de fire små specialbutikker: Slagterbutikken, Fiskehandleren, Osteboden og Bageriet. 
Bliv inspireret til nye, spændende måder at bruge råvarerne på, snup en smagsprøve og tag en snak med "indehaverne" bag disken.

Aktiviteter i Torveboderne

Søndag den 17. marts
Bageriet:

Kl. 11-12: Hvede masterclass med BKD
Kl. 13-14: Fuldkorns talk med BKD
Slagterbutikken:
Kl. 14-15: Tilberedning af spegepølse med Danske Slagtermestre
Fiskehandleren:
Osteboden:

Se den fulde beskrivelse af indlæggene i dagsprogrammet

Mandag den 18. marts
Bageriet:

Kl. 11-12: Hvede masterclass med BKD
Kl. 14-15: Fuldkorns talk med BKD
Slagterbutikken:
Kl. 10-16: Gourmetslagterelever fra DM i skills
Fiskehandleren:
Kl. 14-15: Danmarks Bedste Fiskefrikadelle
Osteboden:
14-15: Danmarks Bedste Rygeostsalat og flødeost

Se den fulde beskrivelse af indlæggene i dagsprogrammet

Tirsdag den 19. marts
Bageriet:

Kl. 11-12: Hvede masterclass med BKD
Kl. 14-15: Fuldkorns talk med BKD
Slagterbutikken:
Kl. 10-12: Plantebaseret "kød" med The Plantbox
Fiskehandleren:
Kl. 10-12: Plantebaseret "fisk"med The Plantbox
Kl. 12-14: Indlæg med MSC
Osteboden:

Se den fulde beskrivelse af indlæggene i dagsprogrammet

Programmet opdateres løbende ...

Torveboderne på Butikstorvet

Torvescenen

Hvilke muligheder og udfordringer kendetegner den danske detailbranche anno 2023 - og hvordan kommer branchen til at udvikle sig i fremtiden? På Torvescenen belyses relevante temaer indenfor detail, når der bl.a. dykkes ned i emner som forbrugeradfærd, fremtidsforskning og det nye emballagedirektiv. Det er også på Torvescenen vi fejrer branchen, når vinderne fra de mange konkurrencer inden for bager-, fisk- og ost- samt slagterfaget skal hyldes. 

Aktiviteter på Torvescenen

Søndag den 17. marts
Kl. 11.00-11.45: Paneldebat: "Bæredygtighed  detailhandlen"
Kl. 12.00-12.25: Indlæg: Fremtidens Bagerbutik med Henrik Laursen, Bager-Riget
Kl. 14-14.30: Trendforedrag med Louise Byg Kongsholm, pej-gruppen
Kl. 16-17: Præmieoverrækkelse: Danmarks bedste Konditor 
Kl. 17-18: Musik

Se den fulde beskrivelse af indlæggene i dagsprogrammet

Mandag den 18. marts
Kl. 10-10.45: Indlæg om det nye producentansvar for emballage med Marianne Roed Jakobsen, VANA
Kl. 12-12.45: Indlæg om dagligvarehandlen i forandring med Jesper Gottschalk Bjerring, MENY 
Kl. 13-13.45: Paneldebat om elever i fødevarebranchen med HORESTA, FødevareDanmark, Compass Group m.fl.
Kl. 14.00-14.45: Indlæg om fødevarer og firstmovers med FirstMove og DeliNews
Kl. 15.00: Præmieoverrækkelse: Danmarks Bedste oste- og fiskedelikatesser 
Kl. 16.00: Præmieoverrækkelse: Danmarks Bedste Bager

Se den fulde beskrivelse af indlæggene i dagsprogrammet
 
Tirsdag den 19. marts
Kl. 10.00-10.45: Foredrag: "Fremtidens Supermarked" med Flemming Birch
Kl. 12.00-14.00: Event med Whats Cooking
Kl. 15.00: Præmieoverrækkelse: Danmarks Bedste Romkugle

Se den fulde beskrivelse af indlæggene i dagsprogrammet

Programmet opdateres løbende ...
 

Torvescenen på Butikstorvet på Foodexpo

Meeting Point

I Meeting Point står et udvalg af Foodexpos samarbejdspartnere klar til at hilse på dig og tage en snak om, hvad der sker i netop deres brancher. I Meeting Point kan du blandt andet møde

Tidsplan for Meeting Point

Søndag den 17. marts
Kl. 10-18: FødevareDanmark
Kl. 10-18: BKD
Kl. 10-12: De Samvirkende Købmænd
Kl. 12-16: Fødevareklubben

Mandag den 18. marts
Kl. 09-18: FødevareDanmark
Kl. 09-18: BKD
Kl. 12-16: Nærbutikkernes Landsforening

Tirsdag den 19. marts
Kl. 09-16: BKD
Kl. 10-12: De Samvirkende Købmænd 
Kl. 10-14: Nærbutikkernes Landsforening

Naturens spisekammer på Foodexpo

Spisestedet Delikatessen

På Butikstorvets spisested Delikatessen serveres der klassiske smørrebørd med et grønt twist. Her bruger vi ingredienserne fra de fire butiksboder til at kreere nye, spændende varianter af det danske smørrebrød.
Nyd maden i bedste streetfood stil ved festivalbordene foran Torvescenen, og benyt samtidigt muligheden til at overvære en af de mange daglige indlæg.

Butikstorvets spisested på Foodexpo

keyboard_arrow_up