Hvordan tiltrækker og fastholder vi fremtidens arbejdskraft?
Der er et akut behov for at tiltrække og fastholde elever inden for de fagtekniske fødevareuddannelser. Men hvad skal der egentligt til for at få de unge til at vælge fødevarevejen i fremtiden? Dette sætter vi fokus på i denne paneldebat om elever, som du kan overvære mandag den 18. marts kl. 13.00 på Butikstorvet i Hal F.
Paneldebat om elever
Antallet af unge på erhvervsuddannelserne falder, og inden for hotel- restaurant- og kantinebranchen samt inden for detailfag som slagtere og bagere mangler vi i fødevarebranchen fremtidens faglærte arbejdskraft.
I denne paneldebat har vi samlet repræsentanter fra forskellige grene af branchen, som vil debattere hvordan vi tiltrækker og fastholder den nye generation af elever i vores fag.
Fokus for paneldebatten bliver den nye generation af elever inden for de fagtekniske fødevareuddannelser – primært kokke-, tjener-, receptionist-, kantine-, slagter- og bagerfagene.
Paneldebatten foregår mandag den 18. marts kl. 13.00 - 13.45 på Butikstorvet i Hal F, hvor vi sætter fokus på de muligheder og udfordringer, detail- og fødevarebranchen står over for i fremtiden.
Tilmelding er ikke nødvendig, og arrangementet kan overværes af alle besøgende på Foodexpo.
Se mere om Butikstorvet her
Se alle aktiviteter på Foodexpo her
Paneldeltagere
Pia Voss, Administrerende Direktør I HORESTA
Leif Wilson Laustsen, Direktør i FødevareDanmark
Malte Strunge, Selskabschef på Hotel Koldingfjord
Thomas Bagge, kontraktdirektør for Novo Nordisk hos Compass Group
Henrik Jonsbak, Bestyrelsesmedlem i Bager & Konditormestre i Danmark
Moderator
Konceptchef hos Dagrofa Foodservice, Karsten Bøttker, som selv har en baggrund fra Hotel- & Restaurantskolen, vil styre både deltagerne og publikum sikkert gennem den gode debat.