Naturens Spisekammer

Det bæredygtige, det økologiske og det plantebaserede

Innovative udstillere | Foredrag  | Aktiviteter

17.-19. marts 2024

Se aktivitetsprogrammet her

Det bæredygtige, det økologiske og det plantebaserede

I Naturens Spisekammer er det bæredygtige, det økologiske og det plantebaserede på menuen. Her er det "fra-jord-til-bord"-konceptet, som bliver dyrket. Det bliver gennem fire aktivitetsområder, hvor du kan komme i Marken og høste samt blive klogere på afgrøder, få fingrene i råvarerne i Grovkøkkenet, spise plantebaseret mad i Gildesalen og finde ny inspiration på Gårdpladsen. Agendaen er klar: Naturens Spisekammer skal inspirere til at handle og agere mere bæredygtigt i de professionelle køkkener. 

Oversigt over Hal F

Naturens spisekammer på Foodexpo

Technomania området på hi Tech & Industry

Bliv udstiller i Naturens Spisekammer

Har I fokus på et eller flere af ovennævnte områder, så har I her en unik mulighed for at blive udstiller i området. 

Hvis du gerne vil vide mere om Naturens Spisekammer, er du meget velkommen til at kontakte os.

Lykke Kirkegaard Karlsen

Key Account Manager

phone99 26 99 37

maillkk@mch.dk

Lykke Kirkegaard Karlsen

Kontakt os

Har du spørgsmål om Foodexpo? Tøv ikke med at kontakte os – vi sidder klar til at hjælpe dig via mail eller telefon

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på en stand

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder på Foodexpo 2026? Udfyld vores formular og få et uforpligtende tilbud på en stand. 

Få et tilbud på en stand

keyboard_arrow_up