Naturens Spisekammer

Det bæredygtige, det økologiske og det plantebaserede

Innovative udstillere | Foredrag  | Aktiviteter

17.-19. marts 2024

Se aktivitetsprogrammet her

Det bæredygtige, det økologiske og det plantebaserede

I Naturens Spisekammer er det bæredygtige, det økologiske og det plantebaserede på menuen. Her er det "fra-jord-til-bord"-konceptet, som bliver dyrket. Det bliver gennem fire aktivitetsområder, hvor du kan komme i Marken og høste samt blive klogere på afgrøder, få fingrene i råvarerne i Grovkøkkenet, spise plantebaseret mad i Gildesalen og finde ny inspiration på Gårdpladsen. Agendaen er klar: Naturens Spisekammer skal inspirere til at handle og agere mere bæredygtigt i de professionelle køkkener. 

Oversigt over Hal F

Naturens spisekammer på Foodexpo

Technomania området på hi Tech & Industry

Bliv udstiller i Naturens Spisekammer

Har I fokus på et eller flere af ovennævnte områder, så har I her en unik mulighed for at blive udstiller i området. 

Hvis du gerne vil vide mere om Naturens Spisekammer, er du meget velkommen til at kontakte os.

Lykke Kirkegaard Karlsen

Key Account Manager

phone99 26 99 37

maillkk@mch.dk

Lykke Kirkegaard Karlsen

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe dig på mail eller telefon

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på en stand

Vi sidder klar til at hjælpe og guide dig. 

Få et tilbud på en stand

keyboard_arrow_up