5 gode grunde til at udstille på
Foodexpo 

Der er mange fordele ved at blive en del af Foodexpo - se 5 af dem her.

Få et tilbud på en stand 

 • 1

  Øget synlighed

  Som udstiller får du mulighed for at profilere din virksomhed og produkter overfor mere end 21.500 relevante besøgende med tilknytning til til fødevarebranchen. Samtidig bliver du en del af online udstillerkataloget MCH365, hvor mere end 450.000 online besøgende kan se dine nyheder, produkter, artikler og meget andet - før, under og efter messen.

 • 2

  Plej relationerne

  Vi leverer et godt og stemningsfuldt setup, så du effektivt kan skabe endnu stærkere relationer til de kunder, du kender i dag – men også møde et stort potentiale af nye kunder.
  Desuden får du med det værdifulde leadascanningsværktøj, MCH Lead Scan, mulighed for nemt og hurtigt at følge op på de potentielle kunder, du har talt med under messen.

 • 3

  Styrk salget

  På Foodexpo 2024 fandt 50% af de besøgende nye samarbejdspartnere og/eller leverandører. Messen er et stærkt samlingspunkt, og din unikke mulighed for at netværke med hele fødevarebranchen.

 • 4

  Sæt spot på produktnyheder 

  Foodexpo er et unikt udstillingsvindue for nye produkter. Hele 78 % af de besøgende kommer for at se produktnyheder. Derfor er Foodexpo det rette sted, hvis du vil demonstrere eller lancere nyheder til branchen. 

 • 5

  Mød beslutningstagere 

  80 % af de besøgende på Foodexpo beslutter eller påvirker indkøb. Med en stand på Foodexpo kommer du i kontakt med de helt rigtige beslutningstagere og kvalificerede fagfolk, som er klar til at gøre forretning.

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe dig på mail eller telefon

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på en stand

Vi sidder klar til at hjælpe og guide dig. 

Få et tilbud på en stand

keyboard_arrow_up