FoodStartUp

For dig, der har et nyt produkt eller koncept, du gerne vil præsentere for fødevarebranchen.

Hvad er FoodStartUp?

FoodStartUp er for dig, der er i opstartsfasen af dit virksomhedseventyr, og som ønsker at afprøve dit produkt/koncept på Nordens største fødevaremesse.

I FoodStartUp samler vi de nyeste produkter og koncepter inden for mad- og drikkevarer, når du som spirende iværksættere får mulighed for at fremvise dine produkter i et område dedikeret til innovation og fødevaretrends. 

Fordele ved at udstille

Som udstiller kommer du i kontakt med professionelle beslutningstagere fra fødevarebranchen. Du bliver en del af et innovativt iværksætterområde med rige muligheder for at netværke og skabe værdifulde relationer.

Samtidigt får du eksponeret dine produkter og dit brand overfor beslutningstagere fra hele fødevarebranchen. Derudover får du et godt og stærkt netværk med de andre iværksætterne i området, som du kan drage fordel af i dit videre forløb.

Bliv udstiller i FoodStartUp

Er du i opstartsfasen af dit virksomhedseventyr, og ønsker du at afprøve dit produkt eller dit koncept på Nordens største fødevaremesse? 

Ansøg via formularen om at blive en del af startupområdet, og bliv kontaktet for at høre mere om det når koncept og priser er på plads.

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up