Bæredygtighed på Foodexpo
På Foodexpo 2024 har vi indført en grøn vision, hvor bæredygtighed er i centrum.
Dette afspejles gennem en række initiativer og tiltag, der stræber efter at minimere vores miljøpåvirkning og fremme ansvarlige praksisser.
På Foodexpo 2024 har vi indført en grøn vision, hvor bæredygtighed er i centrum.
Dette afspejles gennem en række initiativer og tiltag, der stræber efter at minimere vores miljøpåvirkning og fremme ansvarlige praksisser.
Bæredygtigt, økologisk og plantebaseret
På Foodexpo 2024 inviterer vi dig til et fagligt pusterum fra din køkkenhverdag ind i Naturens spisekammer.
Om din køkkenprofil har fokus på Bæredygtighed, Økologi eller flere planterige retter, så inviterer vi til opdagelser i Marken, nysgerrighed i Grovkøkkenet, madglæde i Gårdhaven og debat på Gårdspladsen.
Vi præsenterer et udvalg af spisesteder, hvor vi prioriterer brugen af økologiske og lokale råvarer i sæson for at sikre både smag og bæredygtighed.
Det gør sig gældende både i:
Vi sætter madspild på dagsordenen ved Foodexpo 2024.
Vores MCH-køkken fokuserer på at minimere spild gennem omhyggelig planlægning. Messens udstillere vil ligeledes blive opfordret til at mindske madspild. Det producerede madaffald indsamler vi og omdanner til biobrændsel.
Foodexpo samarbejder ligeledes med Fødevarebanken, som donerer messens overskudsmad til socialt udsatte børn, unge og voksne.
På vores karrieredag fokuserer vi på karriereudvikling for unge talenter inden for fødevarebranchen.
Dagen er dedikeret til at inspirere og guide de næste generationer af fagfolk i branchen, og vi stræber efter at skabe et dynamisk miljø, hvor unge talenter kan opdage spændende karrieremuligheder.
Udforsk udstillernes bæredygtige produkter, som de præsenterer på messen.