på Foodexpo 2024

Bladt Glutenfri Bageri ApS

H 6192

Brands

  • Bladt Glutenfri Bageri

Repræsenterede virksomheder

  • Bladt Glutenfri Bageri

Specialeområder

Antal medarbejdere

6-10

Lokationer

Hobro, Danmark

Hobro, Danmark

Hobro, Danmark

Se også

Find os på

I Bladt Glutenfri Bageri er missionen at lave Naturlig Glutenfri brød, kager og pandekager, hvor vi ikke går på kompromis med hverken smagen, konsistensen eller råvarerne i produkterne.

Derfor er alle vores produkter også økologiske, mælkefri og alle brød og pandekager er uden tilsætning af kunstige smagsforstærkere og konserveringsmidler. Samtidig er mange af produkterne uden tilsat sukker og veganske.

Alle brød og kager er naturligvis håndlavede og alle produkter bages i vores eget bageri i Øster Doense udenfor Hobro – Velbekomme:-)

Mød os på Foodexpo 2024

Jeppe Jakobsen

Ejer

Jeppe købte Bladt Glutenfri Bageri tilbage i 2021, hvor bageriet pga. Corona var tæt på at lukke. Efter overtagelse har Jeppe ændret produktionen så der nu kun laves økologiske produkter. Desuden er bageriet flyttet i nye større lokaler og der er blandt andet investeret i nye ovne og en stor pandekagemaskine. Kollegerne i bageriet siger om Jeppe, at han altid er glad, optimistisk og hjælpsom. Nogle gange har han dog også lidt for mange ideer til nye produkter:-)

Kontakt

Jeppe Jakobsen

Produkter fra Bladt Glutenfri Bageri ApS


Artikler skrevet af Bladt Glutenfri Bageri ApS


Cases skrevet af Bladt Glutenfri Bageri ApS


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Foodexpo.

keyboard_arrow_up