på Foodexpo 2024

Coffee by Storm Aps

E 4260

VELKOMMEN TIL COFFEE BY STORM
- Kaffeløsninger der skaber arbejdsglæde ☕️

Coffee by Storm har siden 2013 bragt baristakulturen ind i danske virksomheder med firmakaffe af den bedste kvalitet. Vi tilbyder totalløsninger der inkluderer kaffe, maskiner og service.

VORES KAFFE: Vores kaffebønner er udvalgte og ristet efter specifikke profiler, der er udviklet af vores CEO og tidligere baristaverdensmester Fritz Storm. Derfor er vores kaffe også helt på højde med den kvalitet, man får på kaffebaren. Vi har valgt at fokusere på certificeringerne Økologi og Rainforest Alliance, der begge garanterer, at bønnerne i et vist omfang er produceret under bæredygtige metoder i et bæredygtigt arbejdsmiljø. Udvalgte bønner er certificeret Specialty Coffee, der er en garanti for bønnernes kvalitet.

VORES MASKINER: Vi er eneste importør i Danmark af Eversys’ Fuldautomatiske espressomaskiner, der er blandt de allerbedste på markedet. Maskinerne har en meget høj ydeevne og en levetid på +10 år, og så leverer de en usædvanlig god kop kaffe. Vi leverer også filterbryggere, kværne, manuelle espressomaskiner og andet bryggeudstyr.

VORES SERVICE: Vi ved, hvor frustrerende det er, når kaffemaskinen er nede. Derfor er driftssikkerheden vores topprioritet. Kaffemaskiner kræver specialistkompetencer indenfor både kaffe og avanceret teknik, og vi tilbyder service aftaler, hvor vores højt specialiserede teknikere kommer indenfor 24 timer, når uheldet er ude.


♻️ Vi arbejder målrettet på at kunne levere en kaffeløsning med en positiv indvirkning på mennesker og miljø i fremtiden. Vi følger derfor en ambitiøs bæredygtigheds-handlingsplan og gør os hver dag umage med at tage ansvar for både sociale forhold, miljø og klima i hele kaffens værdikæde.
Vi har baseret vores tilgang til bæredygtighed og ansvarlighed på FN’s retningslinjer for Menneskerettigheder og Erhverv og OECD’s retningslinjer for Miljømæssig og Økonomisk bæredygtighed. Samlet kendt under betegnelsen UNGPs/OECD-standarden. Det er en velkendt standard, der også danner grundlag for den nye EU-lovgivning.

📌 Coffee by Storm har domicil i Herlev, hvor vi har vores værksted, lager og showroom. Her er vi 32 medarbejdere, der hver dag arbejder for at levere kaffeløsninger af højeste kvalitet.

Vi glæder os til at sammensætte netop den kaffeløsning, der passer til jeres behov og som vil skabe daglig kaffeglæde for jeres medarbejdere og gæster.

Mød os på Foodexpo 2024

Jakob Christiansen

Head of Sales

Kontakt

Jakob Christiansen

Aske Storm Fribæk

Account Manager

Kontakt

Aske Storm Fribæk

Fritz Storm

CEO

Kontakt

Fritz Storm

Callum Hare

Sales Executive

Kontakt

Callum Hare

Christian Machon Krogh Sørensen

Key Account Manager

Kontakt

Christian Machon Krogh Sørensen

Produkter fra Coffee by Storm Aps


Artikler skrevet af Coffee by Storm Aps


Cases skrevet af Coffee by Storm Aps


Events oprettet af Coffee by Storm Aps


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Foodexpo.

keyboard_arrow_up