på Foodexpo 2024

Copenhagen Distillery

K 8134

Specialeområder

Antal medarbejdere

11-25

Lokationer

København, Danmark

Se også

Find os på

Copenhagen Distillery producerer økologisk luksusspiritus i moderne rammer på Kløvermarken centralt i København. Whisky, gin og akvavit bliver destilleret, lagret og flasket på stedet. Ud over spiritusproduktionen fungerer stedet som et spillested med internationale artister, og en cocktailbar med gæstebartendere og adskillige ugentlige kurser i alt fra cocktailmageri til destillation.

Mød os på Foodexpo 2024

Sune Urth

R&D Director

Sune har arbejdet i den Københavnske barscene siden 2000 og tiltrådte i 2017 stillingen som udviklingschef på Copenhagen Distillery. Han har skrevet flere bøger om cocktails og akvavit og underviser i spiritus på Dansk Sommelieruddannelse og Tjenerskolen.

Kontakt

Sune Urth

André Laursen

Salgschef Danmark

Efter en fortid som blandt andet barchef på d'Angleterre landede André hos Copenhagen Distillery i 2019. I dag sidder han med ansvar for hoteller, restauranter og detail i Danmark.

Kontakt

André Laursen

Esben Just Rasmussen

Venue Manager

Esben kom fra en stilling som baransvarlig for Guldsmeden hotels. Han blev ansat i eventafdelingen på Copenhagen Distillery i 2021 og sidder i dag med ansvar for musikbookinger og koncertprogram.

Kontakt

Esben Just Rasmussen

Events oprettet af Copenhagen Distillery


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Foodexpo.

keyboard_arrow_up