Tempty Foods er et dansk fødevareinnovationsfirma, der skaber fremtidens fødevarer baseret på grønne proteiner. 🌱🍄
Deres produkt, TEMPTY er et alternativ til tofu og kød, skabt af naturens mycelium (mycoprotein), quinoa, linser og en smule krydderi. Det er den nøgleingrediens, der giver en kulinarisk oplevelse på en menu.
👩🍳 Køkkenchef: "TEMPTY har en oksekødagtig tekstur og fungerer som en svamp, der absorberer de smagsstoffer, du tilføjer til det. Det er perfekt til forskellige måltider, herunder burgere.”
Mød os
Cecilie Engvang Lund
Co-founder & COO
Cecilie er medstifter og COO hos Tempty Foods og er ansvarlig for salg. Du kan booke et kundebesøg med Cecilie eller kontakte hende, hvis du har spørgsmål om vores produkter, materialer og mere.
KontaktAna Pejic
Co-founder & CPO
Ana er medstifter og CPO hos Tempty Foods. Hun er vores leder af forskning og udvikling samt ekspert i forberedelsesmetoderne for vores produkter.
KontaktMartina Lokajova
Co-founder & CEO
Martina er medstifter og CEO hos Tempty Foods. Hun er ansvarlig for samarbejder på partnerskabs- og marketingområdet.
KontaktVirksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Foodexpo.