Artikler
BLUS 11 - Danmarks gastronomiske foodservicemagasin
arrow_backTil oversigten8. november 2023 | AB Catering | BC Catering | inco
I den 11. udgave af foodservicemagasinet BLUS sættes der tang, fisk og skaldyr på menuen krydret med inspirerende historier, nye trends og smagfulde opskrifter. Kom med på en gastronomisk rejse under havets overflade, hvor en masse liv og smagsoplevelser bare venter på at blive udfoldet.
Denne gang kan du komme med BLUS på tangsafari med Dansk Tang i Isefjord, hvor vi høster tang med egne hænder. Derudover ser vi nærmere på, hvordan Dansk Cater i samarbejde med ReSea støtter arbejdet for et sundt havmiljø, og vi bliver klogere på bl.a. nordiske fangstmetoder og mærkningsordninger.
I Danmark har vi tradition for at sætte de blå proteiner på menuen, og BLUS #11 har besøgt Svinkløv Badehotel og Restaurant Hooked og får inspiration til at sætte mere fisk på menuen – både som gourmetmad og streetfood.
Dét og meget mere kan du finde inspiration til i denne udgave af BLUSmagasinet.
Læs magasinet online hos AB Catering, BC Catering og inco.