Artikler

Dagrofa Foodservice sætter råvarer i sæson i højsædet

arrow_backTil oversigten

11. marts 2024 | Dagrofa Foodservice

Hos Dagrofa Foodservice har vi et unikt kendskab til frugt og grønt, som sikrer, at vi altid har et bredt sortiment af sæsonens allerbedste råvarer. Det gør det nemmere for dig at tilpasse dit menukort til årstiden.

Vi har bl.a. et stort udvalg af regionale råvarer, og har fokus på at give lokale, danske producenter en hovedrolle i dit professionelle køkken. Vi forstår vigtigheden af at arbejde tæt sammen med avlere og producenter i et partnerskab. Derfor køber vi frugt og grønt direkte hos producenterne, uden mellemled. Varens rejse fra jord til bord starter hos den producent, der netop har ekspertisen, jordbunden og de klimatiske forhold til at dyrke netop den vare i den allerbedste kvalitet - Og det er ikke nogen tilfældighed.

Det store udvalg af frugt og grønt spænder både over de gængse varer, de særlige varer og de unikke varer for de enkelte sæsoner.

I vores store inspirationsunivers på Dgfs.dk fremhæver vi en lang række råvarer, som er i sæson i årets forskellige måneder. Her kan du fx finde overblik over, hvilke frugt- og grøntvarer, der er allerbedst i de enkelte sæsoner og dykke ned i fem udvalgte råvarer for hver måned med fokus på fagligt nørderi, viden og ekspertise.

Herinde findes også et stort univers af inspiration til anretninger, opskrifter samt nye og anderledes teknikker i vores kok til kok-univers. Her arbejder vores dygtige team af kokke og fagspecialister, der giver tips & tricks til, hvordan du med sæsonens råvarer kan lave små justeringer, der hæver dit menukort til et nyt niveau.

Flere artikler fra Dagrofa Foodservice

Artikel er skrevet af:

Dagrofa Foodservice

Dagrofa Foodservice er førende inden for foodservicesektoren i Danmark, betjener alt fra lokale caféer til Michelin-restauranter og er kendt for vores brede sortiment med over 35.000 unikke varenumre. Med en dyb indsigt i kundernes behov og tæt samarbejde med leverandører både nationalt og internationalt, tilbyder vi skræddersyede fødevareløsninger gennem vores unikke formatportefølje. Siden 2004 har vores dedikation gjort os til både en professionel fødevarepartner og en kvalitetsleverandør, hvor vores specialister leverer præcis det, du behøver, uanset om det er sæsonbetonet, lokalt eller ek

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Niels Beier

Direktør, Grambogård/Dagrofa Foodservice Kød & Fjerkræ

Dagrofa Foodservice

Niels Beier

Poul Larsen

Direktør, HKI Ost

Dagrofa Foodservice

Poul Larsen

Stefan Nordahl-Pedersen

Salgschef. HKI Ost

Dagrofa Foodservice

Stefan Nordahl-Pedersen

Stefan Skov-Jespersen

Adm. Direktør, Grøn Fokus

Dagrofa Foodservice

Stefan Skov-Jespersen

Gitte Riise

Fagkonsulent, Frugt & Grønt

Dagrofa Foodservice

Gitte Riise

Jørgen Møller

Fagkonsulent, Fisk & Skaldyr

Dagrofa Foodservice

Jørgen Møller

keyboard_arrow_up