Artikler

Dansk charcuterihåndværk i verdensklasse

arrow_backTil oversigten

8. november 2023 | AB Catering | BC Catering | inco

Hos AB Catering, BC Catering og inco finder du Bertel x Museth, som er dansk charcuteri skabt på stolte traditioner og gedigent håndværk. Det er slagterprodukter af økologisk kød fra Bertels Gris, som er nænsomt forædlet med tid og krydderier som eneste hjælpemiddel. Med Bertel x Museth får du produkter, som er forarbejdede på baggrund af viden og kærlighed til et fag, hvor kvalitet og tid er afgørende faktorer for resultatet. Saltning og smagsudtryk er nøje afstemt, og de lange tørretider er prioriteret højt. Det giver dig dansk charcuteri i verdensklasse.

BASERET PÅ GAMLE SLAGTERTRADITIONER
Økologisk charcuteri fra Bertel x Museth er skabt ud fra et ønske om at tilbyde klassisk charcuteri i større skala – uden at gå på kompromis med hverken smag eller håndværket bag. Der er værnet om den høje faglighed, og med Bertel x Museth bringes det gamle slagterhåndværk ind i fremtiden.

NÅR SMAG, HÅNDVÆRK OG DET GODE GRISELIV FORENES
Michael Museth er uddannet slagter og stifter af Folkets Madhus i København. I over 30 år har han arbejdet som kok og slagter, og igennem Bertel x Museth samarbejder han og Cater Food om at skabe dansk charcuteri i større skala, der stadig er baseret på stolte slagtertraditioner og solidt håndværk. Bertels Gris er nøje udvalgt til konceptet, idet Bertels Gris netop er indbegrebet af kød fra dyr, der har levet det gode griseliv.

Med stor passion for bæredygtighed og høj dyrevelfærd skabes der hos Hestbjerg Økologi, hvor Bertels Gris opdrættes, plads til, at dyrene kan bruge deres instinkter og leve så naturligt som muligt. Det giver både glade dyr, smagfuldt kød og hele tre hjerter i dyrevelfærdsordningen. Inden for Bertel x Museth finder du en række smagfulde slagter- og charcuteriprodukter så som Noix de Jambon, Chorizo, Hestbjerg-skinken, Saussicon Sec, Rullepølse og Fennikelsalami.

Flere artikler fra AB Catering | BC Catering | inco

Artikel er skrevet af:

AB Catering | BC Catering | inco

AB Catering, BC Catering og inco er nogle af landets største og førende foodservice-grossister med afdelinger fordelt over hele landet. Dermed er vi tæt på vores kunder og har også et godt indblik i nogle af de regionale områders udfordringer, vaner og styrker. Vi henvender os til alle former for professionelle køkkener – lige fra den mindste pølsevogn til nogle af landets største kantiner, hoteller og restauranter. Med Danmarks største grundsortiment inden for fødevarer på ca. 70.000 varer – og et uovertruffen højt serviceniveau, ønsker vi at bidrage til, at dit køkken eller spisested kan væk

Se profil
keyboard_arrow_up