Artikler

Dansk vildt i sæson

arrow_backTil oversigten

8. november 2023 | AB Catering | BC Catering | inco

Hos AB Catering, BC Catering og inco gør vi en dyd ud af at tilbyde vildt i sæson, og vi har i den forbindelse et tæt samarbejde med Kivan Food, som er vores nøje udvalgte leverandør af vildtkød.

Vildtkød er typisk kendetegnet ved at have en intens smag og en karakteristisk, dyb rød farve. De forskellige udskæringer tilbyder forskellige egenskaber og smage, og det giver noget at arbejde med i køkkenet. I de køkkener, der ønsker at skære ned på mængden af kød, kan vildt også være et godt alternativ, idet du kan opnå god smag med mindre mængder.

Vi ønsker at inspirere til at sætte vildtkød på menuen, og vi følger altid den danske sæson. I vores sortiment finder du derfor et bredt udvalg af lækkert vildtkød fra såvel gråand, fasaner og skovduer som vildtlevende krondyr, dådyr og rådyr.

Fælles for vildtkødet fra Kivan Food A/S er, at det ofte kommer direkte fra lokale gods, hvor fugle- og dyrevildt afhentes, når jægerne har afholdt deres jagtparader. I kølebiler transporteres det nedlagte vildt til vildtopskæringen i Næstved, hvor en autoriseret dyrlæge vurderer og tjekker kødets kvalitet. Det godkendte vildtkød forberedes herefter til salg, hvor det pakkes og sendes ud til landets køkkener.

Vores samarbejde med Kivan Food gør det desuden let at sætte vildt på menuen. I løbet af vildtsæsonen kan du, hvis du afgiver din bestilling inden kl. 10, modtage dit vildtkød allerede næstkommende leveringsdag. Lettere bliver det ikke at få friskskudt vildt.

Flere artikler fra AB Catering | BC Catering | inco

Artikel er skrevet af:

AB Catering | BC Catering | inco

AB Catering, BC Catering og inco er nogle af landets største og førende foodservice-grossister med afdelinger fordelt over hele landet. Dermed er vi tæt på vores kunder og har også et godt indblik i nogle af de regionale områders udfordringer, vaner og styrker. Vi henvender os til alle former for professionelle køkkener – lige fra den mindste pølsevogn til nogle af landets største kantiner, hoteller og restauranter. Med Danmarks største grundsortiment inden for fødevarer på ca. 70.000 varer – og et uovertruffen højt serviceniveau, ønsker vi at bidrage til, at dit køkken eller spisested kan væk

Se profil
keyboard_arrow_up