Artikler

Friskvand er din tekniske specialist i salg og service af isterningemaskiner fra Hoshizaki

arrow_backTil oversigten

5. marts 2024 | Hoshizaki Gram

Vi har igennem flere årtier været en troværdig distributør og leverandør af Hoshizaki isterningemaskiner i hele Danmark, og det er vi stolte af.

I Friskvand sætter vi en ære i at levere rentable og solide kvalitets isterningemaskiner til en lang række brancher i hele landet – både offentlige og private virksomheder.

Vi arbejder hele tiden på at sikre en høj standard i vores daglige opgaveløsning. Sådan sikrer vi, at vores kunder får den optimale oplevelse, når det gælder rådgivning, service og det endelige køb.

Via vores dygtige medarbejdere bliver isterningemaskiner fra Hoshizaki formidlet direkte til det danske erhvervsliv via et netværk af kvalificerede forhandlere og selvstændige konsulenter.

Friskvand er en landsdækkende organisation af kompetente servicefolk, og vores beredskabslager af reservedele sikrer vores kunder et optimalt udbytte af det leverede udstyr.

Kontakt Friskvand
Vandkærsholmvej 2, 8400 Ebeltoft
T: 70 20 30 72 / M: info@friskvand.dk
www.friskvand.dk

Flere artikler fra Hoshizaki Gram

Artikel er skrevet af:

Hoshizaki Gram

Du kender os måske som GRAM eller Hoshizaki-Gram, men her i 2024 overgår vi til at hedde Hoshizaki.

Hoshizaki er blandt verdens førende producenter af ismaskiner samt køle- og fryseprodukter til professionelle brugere. Hoshizaki udviklede Japans første fuldautomatiske ismaskine og har sidenhen udvidet sortimentet med ismaskiner og dispensere, køleskabe, frysere og sushimontre til professionelle brugere af kommercielt køkken- og fødevareudstyr.

Hoshizaki blev etableret i Japan i 1947, og i 1992 blev Hoshizaki Europe etableret i Amsterdam i Holland. I 2008 sluttede Gram Commercial A/S si

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Thomas Rendbæk

National Sales Manager

Hoshizaki Gram

På messen

Thomas Rendbæk

keyboard_arrow_up