Artikler

GartnerHjælpen - vi giver naturen en hjælpende hånd

arrow_backTil oversigten

7. november 2023 | AB Catering | BC Catering | inco

Hver dag kasseres der grøntsager alene af den grund, at de afviger fra de gængse ønsker til størrelse og udseende – og dette spild ønsker vi hos AB Catering, BC Catering og inco at gøre op med.

Igennem konceptet GartnerHjælpen samarbejder vi derfor med Gasa Nord Grønt om at afsætte de skæve grøntvarer, som på trods af deres skævheder er af høj kvalitet og smager lige så godt som andre grøntsager. Med GartnerHjælpen får de skæve grøntvarer altså en chance til – både til gavn for de danske avlere og ikke mindst for naturens ressourcer.

"Konceptet omkring GartnerHjælpen blev oprindeligt skabt på grund af vores besøg hos danske avlere, hvor vi kunne se det enorme spild, der blev genereret af skæve varer, som enten var for store, for små, for skæve eller måske bare skåret forkert i forhold til de gængse standarder. Det madspild, syntes vi, skulle gå til noget bedre end f.eks. gødning, biogas eller i værste fald containeren, for en stor del var klart spiseegnet. Med GartnerHjælpen tager vi ansvar for de skæve grøntsager, som er en helt naturlig del af en produktion, og som stadig har en fin spisemæssig kvalitet. På den måde passer vi på vores jord – jordens ressourcer er jo blevet brugt på at lave varen – og på de varer, som ikke bør kasseres alene på grund af små skønhedsfejl. Det er sund logik for os".
Benjamin Larsen, Markedschef, Cater Grønt

Konceptet er blevet taget rigtig godt imod ude i de professionelle køkkener, og du kan høre mere herom ved at besøge vores stand på messen.

Flere artikler fra AB Catering | BC Catering | inco

Artikel er skrevet af:

AB Catering | BC Catering | inco

AB Catering, BC Catering og inco er nogle af landets største og førende foodservice-grossister med afdelinger fordelt over hele landet. Dermed er vi tæt på vores kunder og har også et godt indblik i nogle af de regionale områders udfordringer, vaner og styrker. Vi henvender os til alle former for professionelle køkkener – lige fra den mindste pølsevogn til nogle af landets største kantiner, hoteller og restauranter. Med Danmarks største grundsortiment inden for fødevarer på ca. 70.000 varer – og et uovertruffen højt serviceniveau, ønsker vi at bidrage til, at dit køkken eller spisested kan væk

Se profil
keyboard_arrow_up