Artikler
Har I noget vegansk? Kogebog med 70 veganske opskrifter til det professionelle køkken
arrow_backTil oversigten30. november 2023 | Dagrofa Foodservice
Den uforudsete veganske kuvert er ofte en udfordring for det klassiske køkken, uanset om det er til et selskab på 4, 10 eller 100 kuverter, eller om det er i storkøkkenet. Dette problem har vi, i Dagrofa Foodservice, kastet os over med denne bog.
Vi vil gerne slå et slag for, at denne kategori: plantebaseret, vegansk, vegetarisk eller hvad den nu ellers kan hedde, får et nyt ry, der ikke er ladet med stigma, præfabrikerede varer og ingen smag.
For hvis vi nu skulle tage det helt ned til jorden, så er det jo bare grøntsager og intet andet!
Denne bog er lavet til kokke, der ønsker en nem tilgang til den grønne kategori og alle dens herligheder. Her får du et indblik i det grønne grundkøkken, og den kommer hele vejen rundt omkring alle de klassiske retter i veganske klæder lige fra lækre mayoer, kolde og varme saucer, inspiration til sandwichfyld, retter til det kolde og varme bord og meget, meget mere!
Opskrifterne er lavet ud fra devisen om, at det veganske køkken ikke nødvendigvis sidder på rygraden, men at vi kan tage de velkendte greb, vi kender fra det gængse menukort, og bruge dem på de grønne sager.
Stor smag med umami
Mange kokke er ikke i tvivl om, hvordan de skaber stor smag, og ved præcis, hvordan man frembringer umami i de kødfyldte retter, så gæsterne elsker det. Og det er i virkeligheden samme princip for både smagssammensætning og teknik i de grønne retter!
Og hvis du har de fem grundsmage: salt, sødt, surt, bittert og umami i fokus, får du alle de fantastiske kvaliteter fra de grønne sager frem.
Læs mere og download e-bog på dgfs.dk.