Artikler

Har I noget vegansk? Kogebog med 70 veganske opskrifter til det professionelle køkken

arrow_backTil oversigten

30. november 2023 | Dagrofa Foodservice

Den uforudsete veganske kuvert er ofte en udfordring for det klassiske køkken, uanset om det er til et selskab på 4, 10 eller 100 kuverter, eller om det er i storkøkkenet. Dette problem har vi, i Dagrofa Foodservice, kastet os over med denne bog.

Vi vil gerne slå et slag for, at denne kategori: plantebaseret, vegansk, vegetarisk eller hvad den nu ellers kan hedde, får et nyt ry, der ikke er ladet med stigma, præfabrikerede varer og ingen smag.
For hvis vi nu skulle tage det helt ned til jorden, så er det jo bare grøntsager og intet andet!

Denne bog er lavet til kokke, der ønsker en nem tilgang til den grønne kategori og alle dens herligheder. Her får du et indblik i det grønne grundkøkken, og den kommer hele vejen rundt omkring alle de klassiske retter i veganske klæder lige fra lækre mayoer, kolde og varme saucer, inspiration til sandwichfyld, retter til det kolde og varme bord og meget, meget mere!

Opskrifterne er lavet ud fra devisen om, at det veganske køkken ikke nødvendigvis sidder på rygraden, men at vi kan tage de velkendte greb, vi kender fra det gængse menukort, og bruge dem på de grønne sager.
Stor smag med umami

Mange kokke er ikke i tvivl om, hvordan de skaber stor smag, og ved præcis, hvordan man frembringer umami i de kødfyldte retter, så gæsterne elsker det. Og det er i virkeligheden samme princip for både smagssammensætning og teknik i de grønne retter!
Og hvis du har de fem grundsmage: salt, sødt, surt, bittert og umami i fokus, får du alle de fantastiske kvaliteter fra de grønne sager frem.

Læs mere og download e-bog på dgfs.dk.

Flere artikler fra Dagrofa Foodservice

Artikel er skrevet af:

Dagrofa Foodservice

Dagrofa Foodservice er førende inden for foodservicesektoren i Danmark, betjener alt fra lokale caféer til Michelin-restauranter og er kendt for vores brede sortiment med over 30.000 unikke varenumre. Med en dyb indsigt i kundernes behov og tæt samarbejde med leverandører både nationalt og internationalt, tilbyder vi skræddersyede fødevareløsninger gennem vores unikke formatportefølje. Siden 2004 har vores dedikation gjort os til både en professionel fødevarepartner og en kvalitetsleverandør, hvor vores specialister leverer præcis det, du behøver, uanset om det er sæsonbetonet, lokalt eller ek

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Niels Beier

Direktør, Grambogård/Dagrofa Foodservice Kød & Fjerkræ

Dagrofa Foodservice

Niels Beier

Poul Larsen

Direktør, HKI Ost

Dagrofa Foodservice

Poul Larsen

Stefan Nordahl-Pedersen

Salgschef. HKI Ost

Dagrofa Foodservice

Stefan Nordahl-Pedersen

Rikke Gryberg

Key Account Manager

Dagrofa Foodservice

Rikke Gryberg

Stefan Skov-Jespersen

Adm. Direktør, Grøn Fokus

Dagrofa Foodservice

Stefan Skov-Jespersen

Katrine Dahl Pind

Kategorichef, Frugt & Grønt

Dagrofa Foodservice

Katrine Dahl Pind

Gitte Riise

Fagkonsulent, Frugt & Grønt

Dagrofa Foodservice

Gitte Riise

Jørgen Møller

Fagkonsulent, Fisk & Skaldyr

Dagrofa Foodservice

Jørgen Møller

keyboard_arrow_up