Artikler

Kvalitetskød med saft og kraft

arrow_backTil oversigten

11. januar 2024 | AB Catering | BC Catering | inco

Hos AB Catering, BC Catering og inco finder du et udsøgt udvalg af kvalitetskød fra vores udvalgte leverandører. Blandt andet kan vi tilbyde smagfuldt oksekød som Rio Lucia Angus, som kommer fra Uruguay, hvor man har en lang tradition for produktion af kvalitetsoksekød.

Angus-kvæget stammer oprindeligt fra Skotland, hvor det var en særlig eftertragtet race grundet den fysiske robusthed og kødets høje fedtindhold. I dag har man taget racen til sig i Uruguay, hvor den danner grundlag for oksekødet Rio Lucia Angus, som er vores eftertragtede grass-fed kvalitetsoksekød.

I Uruguay har man en lang og stolt tradition for produktion af smagfuldt oksekød, og med Rio Lucia Angus grass-fed får du oksekød af højeste kvalitet. Året rundt går Rio Lucia Angus-kvæget frit omkring i rolige omgivelser på den uruguayanske pampas nær floden Rio Santa Lucia. Her lever det af frisk, grønt græs og vand direkte fra floden, og det er især disse opdrætsforhold, der er med til at give kødet sin fantastiske struktur og perfekte marmorering.

Rio Lucia Angus er desuden oksekød, du kan regne med. Udskæringerne er pænt afpudsede og ensartede, og de er klar til brug i køkkenet. Det giver både en bedre økonomi, da du undgår for meget fraskær, og du ved altid, hvad du får gennem en høj, ensartet kvalitet.

Vi lever i en tid med fokus på at spise mindre kød, og derfor skal kvaliteten netop være i top, når gæsterne alligevel bestiller oksekød. Rio Lucia kan her være med til at gøre spiseoplevelsen endnu mere sanselig og særlig. Her får du saftigt og marmoreret oksekød fra kødkvæg, og det kan virkelig smages. Kødet er mørt, mørkt og smagfuldt i hver eneste bid.

Flere artikler fra AB Catering | BC Catering | inco

Artikel er skrevet af:

AB Catering | BC Catering | inco

AB Catering, BC Catering og inco er nogle af landets største og førende foodservice-grossister med afdelinger fordelt over hele landet. Dermed er vi tæt på vores kunder og har også et godt indblik i nogle af de regionale områders udfordringer, vaner og styrker. Vi henvender os til alle former for professionelle køkkener – lige fra den mindste pølsevogn til nogle af landets største kantiner, hoteller og restauranter. Med Danmarks største grundsortiment inden for fødevarer på ca. 70.000 varer – og et uovertruffen højt serviceniveau, ønsker vi at bidrage til, at dit køkken eller spisested kan væk

Se profil
keyboard_arrow_up