Artikler

Nye standarder for miljøvenligt fodtøj

arrow_backTil oversigten

13. februar 2024 | Sika Footwear A/S

Med respekt for miljøet og kundernes behov har Sika Footwear udviklet ENERGY KNIT LACE

I en verden, hvor bæredygtighed er en nødvendig forpligtelse, har Sika Footwear udviklet en ny innovativ sneaker: Energy Knit Lace.

Arbejdsskoen sætter nye standarder for miljøvenligt fodtøj. Den består af en bæredygtig konstruktion, og flere nye teknologier er implementeret i skoen. Kombinationen af den bæredygtig konstruktion og de nyeste teknologier sikrer, at der ikke er gået på kompromis med hverken stil, komfort eller stødabsorbering.

Det bæredygtige element i sneakeren er den strikkede overdel. Den er fremstillet af materialer som har opnået Globale Recycle Standards (GRS) certificering. Det betyder, at mindst 50% af polyesteren, der anvendes i overdelens konstruktion, stammer fra genanvendte materialer. På den måde bidrager vi til at reducere miljøpåvirkningen.

Udover den bæredygtige overdel er sneakeren konstrueret med en række nye teknologier, der sikrer de bedste forhold for fødderne på de lange arbejdsdage i restauranten. Disse teknologier omfatter blandt andre:

SIKA BubbleTech – Stødabsorbering i verdensklasse
Den bløde mellemsål lavet af EVA-skum gør skoen fleksibel, let og særligt stødabsorberende. Teknologien bag den unikke stødabsorbering, SIKA BubbleTech, består af luftbobler i mellem- og ydersålen. Energien fra hvert skridt sendes tilbage, og giver hele 29,6%* bedre stødabsorbering end sammenlignelige sko uden denne teknologi.

SIKA HexaGrip – 360° skridsikkerhed
Teknologien SIKA HexaGrip sikrer optimale skridhæmmende egenskaber med et sålmønster bestående af en masse hexagoner, som bidrager til 360° skridsikkerhed. SIKA HexaGrip sørger for at væske nemt ledes væk fra sålen, hvilket sikrer et bedre fodfæste på glatte eller fedtede køkkengulve.

Certificeret efter den nyeste standard
Arbejdsskoene i Energy-serien er certificeret efter den nyeste standard EN ISO 20347:2022.
De er alle fri for PVC, ESD-godkendte og fås i størrelserne 35 til 48.

Kort sagt:
Med Energy Knit Lace sætter Sika Footwear nye standarder for miljøvenligt og innovativt arbejdsfodtøj. Ved at kombinere bæredygtige materialer, avancerede teknologier og overholdelse af de seneste certificeringer, leverer vi produkter, der ikke kun respekterer miljøet, men også opfylder vores kunders behov for holdbare, pålidelige og komfortable arbejdssko.

*Beregnet vha. ingeniørberegninger sammenholdt med performancetests.

Artikel er skrevet af:

Sika Footwear A/S

Sika Footwear A/S udvikler, producerer og leverer arbejdsfodtøj og sikkerhedssko til flere brancher, herunder levnedsmiddelindustrien, medicinalindustrien, køkkener og kantiner, hotel- og restaurationsbranchen, rengøring samt hospitals- og plejesektoren.

Vores sortiment er bredt og omfatter alt fra træsko, sko og sandaler til støvletter, støvler og tilbehør. Udover vores egne mærker SIKA og BRYNJE, tilbyder vi også følgende internationale mærker: ELTEN, COFRA, DUNLOP og TRETORN.

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Thomas Engelbredt

Sales Manager

Sika Footwear A/S

På messen

Thomas Engelbredt

Lars Tang Jørgensen

Sales Consultant

Sika Footwear A/S

På messen

Lars Tang Jørgensen

Bo Nielsen

Sales Consultant

Sika Footwear A/S

På messen

Bo Nielsen

keyboard_arrow_up