Artikler

ODENSE Overtræk - Gør det let at gøre det lækkert

arrow_backTil oversigten

30. august 2024 | Odense Marcipan A/S

Med ODENSE Overtræk sikrer du dig et sprødt chokoladelignende knæk, uden den svære temperering. Du undgår altid spild, svært chokoladearbejde og du er sikker på et flot og indbydende resultat, hver gang – nemmere bliver det ikke…

Fordelen ved ODENSE Overtræk er, at du ikke skal holde øje med temperering. Så snart det er smeltet, er det klar til brug og nemt at styre uanset om, du dypper müslibarer, kransekager, flødeboller, overtrækker kager a la glasur, laver konfektstykker eller du er kreativ med snirkler og dekorationer.

ODENSE Overtræk kan smeltes igen og igen. Så undgå spild, gem dine rester af overtræk og genbrug til enhver tid. Lav fx pålægschokolade, chokohummus, dyppelse til pandekager og vafler eller lav små ”pyntestrå” til dine kager og desserter med ODENSE Overtræk Mørk, Lys og Hvid.

 Nemt at arbejde med
 Skal ikke tempereres
 Altid flot og glansfyldt resultat
 Kan smeltes igen og igen
 Undgå spild, gem dine rester og genbrug til enhver tid
 Rainforest Alliance certificeret Mørk og Lys

Artikel er skrevet af:

Odense Marcipan A/S

Odense Marcipan er verdens førende producent af marcipan og marcipanrelaterede produkter. ODENSE produkterne er repræsenteret på bageri, food service og dagligvaremarkedet, og produkterne bliver i stort omfang anvendt i nydelsesmiddelindustrien af mange førende kage- og konfektureproducenter.

Lige siden etableringen i 1909 har Odense Marcipan haft fokus på "marcipan af bedste kvalitet". Løbende er produktpaletten blevet udvidet, og i dag står Odense Marcipan for kvalitet og inspiration til fristende øjeblikke.
VI GØR DET LET AT GØRE DET LÆKKERT

Se profil
keyboard_arrow_up