Artikler
ODENSE Overtræk - Gør det let at gøre det lækkert
arrow_backTil oversigten30. august 2024 | Odense Marcipan A/S
Med ODENSE Overtræk sikrer du dig et sprødt chokoladelignende knæk, uden den svære temperering. Du undgår altid spild, svært chokoladearbejde og du er sikker på et flot og indbydende resultat, hver gang – nemmere bliver det ikke…
Fordelen ved ODENSE Overtræk er, at du ikke skal holde øje med temperering. Så snart det er smeltet, er det klar til brug og nemt at styre uanset om, du dypper müslibarer, kransekager, flødeboller, overtrækker kager a la glasur, laver konfektstykker eller du er kreativ med snirkler og dekorationer.
ODENSE Overtræk kan smeltes igen og igen. Så undgå spild, gem dine rester af overtræk og genbrug til enhver tid. Lav fx pålægschokolade, chokohummus, dyppelse til pandekager og vafler eller lav små ”pyntestrå” til dine kager og desserter med ODENSE Overtræk Mørk, Lys og Hvid.
Nemt at arbejde med
Skal ikke tempereres
Altid flot og glansfyldt resultat
Kan smeltes igen og igen
Undgå spild, gem dine rester og genbrug til enhver tid
Rainforest Alliance certificeret Mørk og Lys