Artikler

Økologiske Toppings fra Jakobsens

arrow_backTil oversigten

27. februar 2024 | Good Food Group A/S

Vi lancerer fire nye økologiske Jakobsens Toppings.

De nye toppings kommer i form af en fibervariant og 3 smagfulde varianter med et delikat strejf af enten karamel, kanel eller vanilje. Toppingen er 100% naturlig, da den udelukkende er forsødet med naturens helt egne sødemidler – honning og agave sirup.

Alle varianterne er økologiske, produceret i Danmark og tilsmagt med naturlig aroma. Så tag din brunchbuffet, dine kaffeserveringer, dine desserter og kager eller noget helt fjerde til nye højder med vores lækre Jakobsens Toppings.

Topping med karamel
har en behagelig sødme med et delikat strejf af flødekaramel. Den er særdeles velegnet som et sødt element på brunchtallerken på enten skyr, yoghurt eller pandekager. Prøv den også i din kaffe for at for at give den et lækkert sødt twist.

Topping med kanel
har en skøn sødme med en dejlig smag af kanel, som er gør sig særdeles godt på morgen grød sammen med friske sprøde æble eller på risengrøden til jul. Brug den også som en lækker smagsgiver i dit bagværk.

Topping med vanilje
har en lækker sød smag med en dejlig prikken af vanilje. Den egner sig godt til morgenserveringen ovenpå granolaen, i bagværk, i iskaffen eller blandet i en smoothie.

Topping med fiber
er det perfekte sødemiddel til en fiberrig kost. Da toppingen har et naturligt højt fiberindhold på 10%, som stammer fra de naturlige agave-fruktaner. Toppingen er god som et sødt indspark på morgenbordet, hvad enten det er på skyren, i smoothien eller ovenpå pandekager

Flere artikler fra Good Food Group A/S

Artikel er skrevet af:

Good Food Group A/S

Good Food Group er en international virksomhed, der blev grundlagt i Danmark i 1951. Gennem alle årene har vi stået for vækst og innovation i både ind- og udland.

Good Food Group fremstiller, importerer og sælger en bred vifte af både konventionelle, økologiske og plantebaseret kvalitetsfødevarer under vores egne brands og som Private Label løsninger.

Produkterne fra Good Food Group forhandles under varemærkerne Skælskør Frugtplantage, Svansø, Jakobsens, Chefkokkens, Sun Island, Danica og Vendelbo.

Vi tilbyder en bred vifte af kvalitetsprodukter til det professionelle køkken. Derudo

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Morten Holm

Key Account Manager

Good Food Group A/S

På messen

Morten Holm

Karsten Fini

Salgschef

Good Food Group A/S

På messen

Karsten Fini

Malene Pedersen

Salgschef, Jan Import

Good Food Group A/S

På messen

Malene Pedersen

Jes Meisner

Key Account Manager

Good Food Group A/S

På messen

Jes Meisner

keyboard_arrow_up