Artikler

OSCAR® Shared Value and Sustainability

arrow_backTil oversigten

24. januar 2024 | OSCAR®

”2022 var et barskt år på mange fronter.
Klimaforandringerne udfordrer naturen,
landmænd og vores fælles kamp for at nå net zero.
Vores bæredygtigheds initativer er derfor endnu vigtigere end nogen sinde at igangsætte,
implementere og komme i mål med. Når alt andet er uforudsigeligt og usikkert så skal vi holde fast.

"Bæredygtighed er kernen i vores forretning"

Vores
fokusområder og commitments:


MENNESKER: Næring

Vi har til mål at producere sikker,
velsmagende og bæredygtig mad, der er
ernæringsrig, tilgængelig og prisvenlig. Det
er vigtigt, at vi leverer nøjagtige og relevant
information om vores produkter, og at vi
markedsfører dem ansvarligt.

SAMFUND: Bæredygtigt produceret

Vi sigter mod, at 100% af vores nøgle
råvaremængder skal produceres bæredygtigt inden 2030. Vi stræber efter at opnå
bæredygtige og robuste fødevareforsyningskæder, hvor landbrugere & miljøer
beskyttes.

PLANETEN: Emballage &
circularitet

Ved at reducere unødvendig emballage,
designe bedre emballage, modellere
indsamlingssystemer og støtte bedre
regulering har vi som mål at støtte
overgangen i emballagesystemet, så der
ikke skabes affald på lossepladser
eller i naturen.

Flere artikler fra OSCAR®

Artikel er skrevet af:

OSCAR®

Med OSCAR® får du fonder, bouilloner, saucer og supper, der sparer dig tid og penge uden at gå på kompromis med smag og kvalitet. Her udvikles de gode smage fra bunden af.

Vi udvælger nøje vores ingredienser og råvarer, tilpasser opskrifter til de nordiske smagsløg og er kompromisløse, når det gælder den gode smag.

Det er vores mål at være den bedste partner for professionelle foodservicekunder, eksempelvis restauranter, storkøkkener, kantiner osv.

Vores produkter er testet af smagspaneler, hvor vi inviterer både forbrugere og kokke. Vi er utrolig omhyggelige i alt, hvad vi gør, og vo

Se profil
keyboard_arrow_up