Artikler

Shake Mix fra Danica

arrow_backTil oversigten

13. marts 2024 | Good Food Group A/S

Vores milkshake-blanding er omhyggeligt sammensat for at opnå den perfekte balance af smage, hvilket gør den til et alsidigt supplement til dit kulinariske arsenal. Uanset om du ønsker at servere en klassisk vanilje-milkshake eller en frugtshake med tilsætning af sirupper og friske frugter, garanterer vores milkshake-blanding kvalitet og velsmag i hver eneste slurk.

Optimer effektiviteten med vores ready-to-use milkshake-blanding. Den enkle håndtering er essentiel i vores brugervenlige mix, der er ideel både for nybegyndere og erfarne professionelle. Udnyt den lange holdbarhed på vores milkshake-blanding for at opretholde tilstrækkelige lagre, mindske madspild og imødekomme spontane behov. Integrér ubesværet vores blanding for at åbne op for et væld af muligheder, der spænder fra den tidløse glæde ved en klassisk vanilje-milkshake til en kreativ fusion af smagsnuancer.

Flere artikler fra Good Food Group A/S

Artikel er skrevet af:

Good Food Group A/S

Good Food Group er en international virksomhed, der blev grundlagt i Danmark i 1951. Gennem alle årene har vi stået for vækst og innovation i både ind- og udland.

Good Food Group fremstiller, importerer og sælger en bred vifte af både konventionelle, økologiske og plantebaseret kvalitetsfødevarer under vores egne brands og som Private Label løsninger.

Produkterne fra Good Food Group forhandles under varemærkerne Skælskør Frugtplantage, Svansø, Jakobsens, Chefkokkens, Sun Island, Danica og Vendelbo.

Vi tilbyder en bred vifte af kvalitetsprodukter til det professionelle køkken. Derudo

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Morten Holm

Key Account Manager

Good Food Group A/S

På messen

Morten Holm

Karsten Fini

Salgschef

Good Food Group A/S

På messen

Karsten Fini

Malene Pedersen

Salgschef, Jan Import

Good Food Group A/S

På messen

Malene Pedersen

Jes Meisner

Key Account Manager

Good Food Group A/S

På messen

Jes Meisner

keyboard_arrow_up