Artikler

Slagter Lampes prisvindende Chili Ølpølser

arrow_backTil oversigten

22. februar 2024 | Slagter Lampe

Slagter Lampes snackpølser passer perfekt til tapas- og frokostanretninger eller til et koldt glas øl eller vin. De har en lang modningsperiode, hvor den svinder ca. 35 % under tørring. Det giver et godt bid og en enestående smag. Vores Chili Ølpølser har vundet guld ved den internationale fagkonkurrence IFFA. De har en god krydret og røget smag med et strejf af chili, som alle kan nyde. Det er en smagfuld og delikat tørret snackpølse af udvalgt svinekød, der er fremstillet efter vores egen opskrift og tilsat vores egen krydderiblanding.

Flere artikler fra Slagter Lampe

Artikel er skrevet af:

Slagter Lampe

Gennem tre generationer har Slagter Lampe lavet prisvindende spegepølser og pølser i sønderjysk slagterkvalitet. De originale opskrifter fra 1939 bruges stadig den dag i dag, ligesom kødet nøje udvælges til de enkelte produkter og egne krydderiblandinger sammensættes - det kan smages.

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse, og vi går aldrig på kompromis med kvalitet. For dig som kunde betyder det, at du altid kan forvente den samme store smagsoplevelse fra Slagter Lampe.

Vi fører et bredt udvalg af kvalitetsslagtervarer til detailbutikker og professionelle køkken

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Jan Holgersen

Salgsdirektør

Slagter Lampe

På messen

Jan Holgersen

Jan Holm

Key Account Manager Foodservice

Slagter Lampe

På messen

Jan Holm

Steen Lampe

Adm. direktør

Slagter Lampe

På messen

Steen Lampe

keyboard_arrow_up