Artikler

Vi fremmer dansk gastronomi

arrow_backTil oversigten

8. november 2023 | AB Catering | BC Catering | inco

Dansk gastronomi skal være en force i verden både nu og i fremtiden. Vi ønsker at sikre, at omverdenen spiser gode, danske råvarer, og så skal det være populært for unge at vælge en gastronomisk uddannelse.

Derfor gør vi hos AB Catering, BC Catering og inco en dyd ud af at støtte de unge, kommende talenter under uddannelse såvel som de veletablerede personligheder inden for branchen. Det gør vi bl.a. igennem udvalgte sponsorater og partnerskaber, hvor vi netop kan være med til at udbrede kendskabet til de danske talenter i køkkenerne. Ønsket er, at vi i fællesskab gør en indsats for at sikre, at ikke blot dansk mad, men også danske gastro-talenter vil være en eftertragtet ressource på den globale, gastronomiske scene.

Vi støtter bl.a. konkurrencene Bocuse d’Ôr, som er det uofficielle VM for kokke samt Året Kok og Årets Tjener, som er danmarksmesterskaberne for professionelle kokke og tjenere. Derudover er vi med til at hylde cremen af dansk gastronomi igennem kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem, som også står bag konkurrencen Rising Star, hvor landets bedste kokkelever får mulighed for at fremvise deres gastronomiske talenter. Netop de unge, spirende talenter er vigtige for os at fremhæve, og det gør vi bl.a. også som sponsor af Young Chef, som kårer Årets Kokkeelev, Årets Tjenerelev og Årets Caterelev.

Exceptionelle råvarer, videndeling og fremme af dansk gastronomi er de helt centrale nøgleord, som ligger til grund for vores strategi, og som vi aktiverer og synliggør igennem gode partnerskaber og sponsorater til glæde for hele branchen.

Flere artikler fra AB Catering | BC Catering | inco

Artikel er skrevet af:

AB Catering | BC Catering | inco

AB Catering, BC Catering og inco er nogle af landets største og førende foodservice-grossister med afdelinger fordelt over hele landet. Dermed er vi tæt på vores kunder og har også et godt indblik i nogle af de regionale områders udfordringer, vaner og styrker. Vi henvender os til alle former for professionelle køkkener – lige fra den mindste pølsevogn til nogle af landets største kantiner, hoteller og restauranter. Med Danmarks største grundsortiment inden for fødevarer på ca. 70.000 varer – og et uovertruffen højt serviceniveau, ønsker vi at bidrage til, at dit køkken eller spisested kan væk

Se profil
keyboard_arrow_up