Artikler
Vi fremmer dansk gastronomi
arrow_backTil oversigten8. november 2023 | AB Catering | BC Catering | inco
Dansk gastronomi skal være en force i verden både nu og i fremtiden. Vi ønsker at sikre, at omverdenen spiser gode, danske råvarer, og så skal det være populært for unge at vælge en gastronomisk uddannelse.
Derfor gør vi hos AB Catering, BC Catering og inco en dyd ud af at støtte de unge, kommende talenter under uddannelse såvel som de veletablerede personligheder inden for branchen. Det gør vi bl.a. igennem udvalgte sponsorater og partnerskaber, hvor vi netop kan være med til at udbrede kendskabet til de danske talenter i køkkenerne. Ønsket er, at vi i fællesskab gør en indsats for at sikre, at ikke blot dansk mad, men også danske gastro-talenter vil være en eftertragtet ressource på den globale, gastronomiske scene.
Vi støtter bl.a. konkurrencene Bocuse d’Ôr, som er det uofficielle VM for kokke samt Året Kok og Årets Tjener, som er danmarksmesterskaberne for professionelle kokke og tjenere. Derudover er vi med til at hylde cremen af dansk gastronomi igennem kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem, som også står bag konkurrencen Rising Star, hvor landets bedste kokkelever får mulighed for at fremvise deres gastronomiske talenter. Netop de unge, spirende talenter er vigtige for os at fremhæve, og det gør vi bl.a. også som sponsor af Young Chef, som kårer Årets Kokkeelev, Årets Tjenerelev og Årets Caterelev.
Exceptionelle råvarer, videndeling og fremme af dansk gastronomi er de helt centrale nøgleord, som ligger til grund for vores strategi, og som vi aktiverer og synliggør igennem gode partnerskaber og sponsorater til glæde for hele branchen.
Flere artikler fra AB Catering | BC Catering | inco


7. november 2023 | AB Catering | BC Catering | inco
Skovsgaard Gods - et regenerativt landbrug for miljøet og fremtiden
Skovsgaard Gods er et økologisk landbrug, som drives efter regenerative principper og med omtanke for både miljø og bæredygtighed. Det er fremtidens bæredygtige landbrug, hvor grøntsagerne dyrkes med


8. november 2023 | AB Catering | BC Catering | inco
BLUS 11 - Danmarks gastronomiske foodservicemagasin
I den 11. udgave af foodservicemagasinet BLUS sættes der tang, fisk og skaldyr på menuen krydret med inspirerende historier, nye trends og smagfulde opskrifter. Kom med på en gastronomisk rejse under