Annoncering & medier

I disse fagmedier finder du annoncer og artikler om Foodexpo. Få også seneste nyt i vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

Annoncering & medier

Foodexpo annoncerer i en lang række fagmedier inden for fødevarebranchen.
Få overblikket herunder, og læs mere om de enkelte medier ved at klikke på logoet.

Appetit

Appetit- Fagbladet for ernæringsprofessionelle er Kost og Ernæringsforbundets medlemsblad. Appetit udkommer otte gang om året til 8.900 medlemmer, der arbejder med ernæring på både det offentlige og private arbejdsmarked.

Mediepartner på Foodexpo, Bager og Konditor

Bager & Konditor

Magasinet Bager & Konditor distibueres af brancheforeningen for danske bager- og konditormestre, BKD (Bager & Konditorforeningen i Danmark). Magasinet udkommer månedligt til alle foreningens medlemmer. 

Mediepartner på Foodexpo, Bager og Konditor

Convenience & Tank

Convenience & Tank er foreningens informationskanal til medlemmerne og vores mange samarbejdspartnere.
Vi kommer i kontakt med næsten alle landets conveniencebutikker og tankstationer og er bindeled mellem butikkerne og politikere, leverandører og andre interessenter.

Mediepartner på Foodexpo, Bager og Konditor

Deli News

Deli-news.dk samler brancheaktører for at afdække unikke indblik i nutidens og fremtidens super tendenser.

Vi sigter efter at give vores læsere praktisk anvendelig viden og ikke mindst operationelle værktøjer ved at komme helt tæt på relevante brancher. Deli News er således ikke kun et nyhedsmedie, det er også et fagligt forum for inspiration og konkrete cases og idéer, der kan bidrage til optimering og vækst.

Mediepartner på Foodexpo, Bager og Konditor

Food&Drink

Food&Drink er skræddersyet til hele foodservice-segmentet, dvs. foodservice-virksomheder, restauranter, catering, kantiner, storkøkkener og cafeer. Bladet læses også af fødevaregrossister og indkøbere. Målsætningen er at bringe nyheder fra producenterne, trends og inspiration fra dagligdagen i køkkenet. 

Mediepartner på Foodexpo, Food&Drink

Food Supply

Food Supply er fødevareinsutriens online brancheportal med relevante nyheder om og for hele industrien. Foodsupply.dk besøges dagligt af mellem 3.500 og 4.000 unikke brugere, mens det daglige nyhedsbrev sendes til 14.900 modtagere.  

Mediepartner på Foodexpo, Food Supply

Fødevaremagasinet

Fødevaremagasinet er det førende magasin for specialfødevarehandlen i Danmark. Magasinet henvender sig til beslutningstagere, selvstændige forretningsdrivende og disponenter i fødevarehandlen. Politiske organer, større fødevarevirksomheder, organisationer m.fl. er ligeledes flittige læsere.  

Mediepartner på Foodexpo, Bager og Konditor

HORESTA

HORESTA udsender dagligt deres nyhedsbrev, der går tæt på branchens profiler og nyeste tendenser, for at forene forretningsforståelse med det personlige og det traditionelle med det nye. Målgruppen er hotel-, restaurant- og  detailbranchen. Nyhedsbrevet rummer både store og små nyheder fra erhvervet samt interviews med og portrætter af de toneangivende aktører i branchen.

Mediepartner på Foodexpo, Bager og Konditor

Hotell & Restaurangmagasinet

Magasinet Hotell & Restaurang er et af Sveriges førende branchemagasiner til hoteller, restauranter, caféer og cateringfirmaer. Magasinet udkommer i et månedligt oplag på 16.900 styk og sendes til beslutningstagere inden for branchen.

Mediepartner på Foodexpo, Bager og Konditor

Localfolk

Localfolk er Skandinaviens førende livsstilsmagasin med historier om lokale virksomheder inden for design, mad og rejser.

Foodexpo media Localfolk

NU Magasin

Matthiesen Media løser alsidige kommunikationsopgaver for virksomheder og organisationer - et godt eksempel er NU Foodexpo Magazine, som udkom i forbindelse med Foodexpo 2016, 2018, 2020 og 2022. Glæd dig til et flot magasin spækket med inspiration og nyheder fra Foodexpo.   

Mediepartner på Foodexpo, Bager og Konditor

What's Cooking

What's Cooking er et magasin, som henvender sig til professionelle kokke, restauratører og andre eksperter inden for madfaget. Formålet er at inspirere branchens dygtigste fagfolk, f.eks. i forhold til nye råvarer, udstyr og optimering af driften.

Mediepartner på Foodexpo, Bager og Konditor

Skal Foodexpo også repræsenteres i dit fagmedie?

Kontakt os på foodexpo@mch.dk for at høre nærmere om mulighederne.

keyboard_arrow_up