Slagelse, Danmark
HjemmesideKombucha Time blev grundlagt i 2018 af Julie Boye-Hansen, mens hun gik på HTX, efter mange hundrede liter kombucha brygget i forældrenes køkken. Stor begejstring og tilslutning til produkterne fra venner og familie medførte at produktionsfaciliteter blev etableret tæt på familiens hjem.
Ideen og kendskabet til kombucha opstod på baggrund af et år i USA som udvekslingsstudent. Kombucha er overalt i USA, selv steder man ikke havde forventet. Da kombucha ikke var repræsenteret på det danske marked på daværende tidspunkt, begyndte produktionen og Kombucha Time var født.
Kombucha er en sprudlende, forfriskende læskedrik der fremstilles ved at fermentere the. En gæringsproces hvor mælkesyrebakterier og gær omdanner en sød the til en let sur/sødlig drik, med en boblende fornemmelse, som opstår naturligt efter tapning på flasker.
Vi tror på det bevidste valg, om at stoppe op og nyde et øjeblik alene eller i selskab med andre, til en slurk sprudlende kombucha. Kombucha Time tror på smagen som det altafgørende. Smagsgiverne er blomster, urter og krydderier, der skaber en velafbalanceret smag i harmoni med vores nøje udvalgte theer. Vi producerer den bedste smagsoplevelse til at følge dig gennem hele døgnet.
Kombucha er for os ikke bare kombucha, vores vision har fra begyndelsen været at intet tilsættes efter produktet starter sin fermentering. Produktet skal være 100 % naturligt og vi anvender udelukkende økologiske ingredienser.
Kombucha, læskedrik
Founder
Kontakt