Sidst opdateret: 18.02 2022
Danske VESTERHAVS rødspætter, er fanget i vesterhavet fra en bæredygtig bestand. Fangsten sker kun, i højsæson, hvor kvaliteten er bedst. Efter fangst, landes rødspætterne i Hvidesande, Thorsminde, Thyborøn, Hirtshals og Hanstholm.
Danske VESTERHAVS rødspætter er særligt udviklede til den professionelle køkken, hvor høj kvalitet og godt håndværk er altafgørende.
Rødspætterne har en klassisk panering med æg og grov hvederasp. Denne panering gør, at rødspætterne ser ud og smager som hjemmelavede. Samtidig er den grove hvederasp med til at gøre fileterne ekstra sprøde. En sprødhed, der holder.
Danske VESTERHAVS rødspætter fås i to varianter: 70-100 g og 100-130 g, begge med 70% fisk og kun 30% panering. Pakket i kartoner a 4,5 kg.
Kom forbi vores stand på Foodexpo (M9710) og oplev vores danske VESTERHAVS rødspætter og få masser af inspiration til spændende opskrifter.
Mere information fås ved henvendelse til Royal Greenland.