Vores kontaktpersoner på Foodexpo 2022

Dorte Lysgård Agerbo

Ejer

Kontakt
Benny Agerbo

Brygger

Kontakt

Præsentationsvideo

Det sker hos Westjysk Smag

News 28.12 2021 Brændenældeeddike

Duften af eddiken på brændenælde minder om en varm sommerdag i engen, hvor den er høstet. Smagen er frugtig, syrlig og fyldig, og tilbage står en snert af valnød. Eddiken er et godt alternativ til hvidvinseddike, og gør det godt til syltning af rodfrugter... Læs hele opslaget

News 21.12 2021 Hyldeblomsteddike

Ved midsommer udvælger vi nænsomt de udsprungne hyldeblomstskærme. Ifølge nordisk mytologi boede frugtbarhedsgudinden Freja i hyldetræer, og derfor lyder et ordsprog: ”Hvor hylden ej vil gro, kan mennesket ikke bo.”Eddiken smager af solskin. Dens friske o... Læs hele opslaget

Westjysk Smag Case artikler

Fødevarer Fermenteret eddike

Hos Westjysk Smag vil vi gerne tilbage til de naturlige smage i vores fermenterede eddiker. Vi brygger med en eddikemor og holder dermed fokus på den autentiske smag. Eddikerne gærer iminimum 2,5 år.Vores kærlighed til naturen gør, at vi genanvender alle ... Læs hele casen

Drikkevarer Fermenteret likør

Hos Westjysk Smag vil vi gerne tilbage til de naturlige smage i vores likører. Vi brygger uden tilsat alkohol og sulfit, og holder dermed fokus på den autentiske smag.Vores kærlighed til naturen gør, at vi genanvender alle rester fra råvarerne og bruger d... Læs hele casen

Dine muligheder med Westjysk Smag

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Bliv løbende opdateret om de mange aktiviteter på Foodexpo og få samtidig masser af inspiration, trends og nyheder:

Tilmeld nyhedsbrev