Aakirkeby, Danmark
HjemmesideWild Distillery blev startet i 2018 af tidl. restauratør og Sommelier Henrik Nerst. Henrik har drevet Restaurant Æblehaven sammen med hans kone på Bornholm i mange år, men har altid haft ønsket om at starte sin egen produktion. Efter mange besøg og forespørgsler hos Müller Brennerianlagen i Oberkirch, fik han i 2018 lov til bestille de håndbankede, speciallavede kobberkedler hjem.
Destilleriet er forankret i den bornholmske, vilde natur.
Derfor startede produktionen også med vores Wild Botanicals gin. En bornholmsk årgangsgin lavet på 100% vilde, bornholmske enebær. De salte vinde fra Østersøen, ændrer smagen af enebærrene fra år til år. Med tilladelse fra Naturstyrelsen, sanker Henrik Nerst selv enebærrene før ginnen destilleres, dilutes ned og kommer på flaske. Da vi kun måtte sanke 12 kilo enebær, lavede vi også en økologisk ginserie. Serien hedder ENE og består af 8 forskellige varianter. Ginnerne i ENE serien er rene, klare og fine i smagen, men har hver deres subtile aroma.
WILD DISTILLERY BORNHOLM
ENE GIN, REN VODKA