Artikler

Foodexpo dedikerer hal til bæredygtighed

arrow_backTil oversigten

19. februar 2024

Naturens Spisekammer er titlen på det bæredygtighedsunivers, der på Foodexpo sætter fokus på økologisk og plantebaseret mad. Nordens største messe for fødevarebranchen, der finder sted i MCH Messecenter Herning 17.-19. marts 2024, zoomer dermed mere end nogensinde ind på grønne løsninger.

Marken, Grovkøkkenet, Gårdhaven og Gårdspladsen. Det er navnene på de fire aktivitetsområder i Naturens Spisekammer-hallen, der har til formål at gøre Foodexpos mange tusinde besøgende klogere på bæredygtighed i fødevarebranchen.

I Marken bliver de besøgende klædt på til at dyrke mere selv, orientere sig og handle lokalt. Her bliver råvarerne og sæsonerne udforsket, ligesom der dykkes ned i, hvordan man bedst kan dyrke marken med fokus på biodiversitet og dermed skabe et sundt økosystem omkring vores afgrøder.

Blandt hallens udstillere finder man københavnske Foodpeople, der står bag mærkerne Il Fornaio og Jalm&B, og som arbejder indgående med bæredygtighed.

- Vi er den eneste danske brødproducent, der er 100 % økologisk, og vi arbejder intenst med upcycling, så vi er rigtig glade for at være en del af Naturens Spisekammer-hallen, hvor vi kommer til at stå med andre innovative og fremadskuende virksomheder, konstaterer Nick Rasmussen, der er Business Unit Manager - Foodservice i Foodpeople, og fortæller om virksomhedens forhold til Foodexpo:

- Foodexpo er en unik mulighed for at møde et bredt udsnit af den danske madscene lige fra kunder og forbrugere til interessenter, og vi kan altid mærke det på salget, når vi har været med. Så messen er et aktivt og vigtigt salgsredskab for os.

Læs den fulde pressemeddelelse her: https://www.foodexpo.dk/om-os/pressemeddelelser/foodexpo-dedikerer-hal-til-baeredygtighed

Flere artikler fra Foodexpo

keyboard_arrow_up