Foodexpo
Fødevarebranchens faglige mødested


17. - 19. marts 2024
 

Tilmeld nyhedsbrev

Om Foodexpo

Foodexpo er Nordens største fødevaremesse, og afholdes hvert andet år i MCH Messecenter Herning. Messen har eksisteret siden 2004, og arrangeres i samarbejde med 13 toneangivende brancheforeninger.

Fødevarebranchens faglige mødested

Foodexpo er for alle, der lever for og arbejder med mad, og som gerne vil være på forkant med fremtiden. Messen er en oplagt mulighed for at forkæle smagsløgene, stille videnssulten og fylde kurven med horisontudvidende events. Det er også på Foodexpo, de seneste fødevarenyheder og inventarløsninger kan opleves. 

10 haller med flere end 100 arrangementer

Foodexpo er kendt for sine mange aktiviteter, og i 2022 kunne de 22.815 besøgende opleve 10 haller fyldt med nyheder fra messens 561 udstillere. Derudover bød messen også på flere end 100 aktiviteter med fødevarer som omdrejningspunkt. 

Oplev de seneste fødevaretrends

17.-19. marts 2024 åbnes dørene til den 10. jubilæumsudgave af Foodexpo. Her står en samlet fødevarebranche klar til at inspirere med alt det nyeste inden for foodservice, detail og inventar. 

Få også ny madinspiration på Madværkstedet

Udover Foodexpo arrangerer teamet bag messen også den eventbaserede fødevaremesse, Madværkstedet, som kan opleves hvert andet år i Lokomotivværkstedet i København. Næste udgave er i 2025.

Madværkstedet og Foodexpo er begge fagmesser, hvor kun besøgende med relation til fødevarebranchen har adgang. 

Ses vi også på næste Foodexpo den 22.-24. marts 2026?

 

Kontaktoplysninger

Du er altid velkommen til at kontakte teamet bag Foodexpo.

Messekomité

Foodexpo udvikles i tæt samarbejde med 13 brancheforeninger og -organisationer fra fødevarebranchen. 

Pressecenter

Find og download pressemateriale og bliv klogere på, hvordan du besøger Foodexpo som presse. 

Besøgsambassadører

Foodexpo samarbejder med en lang række besøgsambassadører ift. messens udvikling og indhold. 

Bæredygtighed

Som en del af MCH-værtskabet lægger vi fokus på ansvarlige og bæredygtige indsatser. Se hvilke tiltag vi gør på Foodexpo.

Medier

Foodexpo annoncerer i en lang række fagmedier.

Fødevarebranchens faglige mødested

Foodexpo er Nordens største fødevaremesse, og afholdes hvert andet år i MCH Messecenter Herning.

Foodexpo 2022 i tal:

22.815

Besøgende personer

6.793

Besøgende virksomheder

561

Udstillere

Messekomité

Foodexpo udvikles i tæt samarbejde med en messekomité, som består af erfarne personer fra hele fødevarebranchen. Komitéen er sammensat, så den repræsenterer både udstiller- og besøgsmålgrupper fra hele fødevarebranchen. Messekomitéens rolle er at sikre messens relevans, aktualitet samt et højt fagligt niveau for både udstillere og besøgende. 

 

Carl Ahrenkiel

Bestyrelsesmedlem, Danmarks Fiskehandlere

Carl Ahrenkiel

Claus Bøgelund

Vicedirektør, De Samvirkende Købmænd

Claus Bøgelund

Erik Würtz Knudsen

Formand, Fødevareklubben

Erik Würtz Knudsen

Ghita Parry

Formand, Kost og Ernæringsforbundet

Ghita Parry

Jakob Lassen

Formand LBI - Leverandørforeningen for Bagerimaskiner og inventar

Jakob Lassen

Jan Fischer

Chefkonsulent, HORESTA

Jan Fischer

John Henriksen

Marketingchef, Nærbutikkernes Landsforening

John Henriksen

John Jønsson

Formand, BKD - Bager- og Konditormestre i Danmark

John Jønsson

Leif Laustsen

Formand, DSM - Danske Slagtermestre

Leif Laustsen

Morten Østergård Pedersen

Administrator, BKC - Brancheforeningen for Kaffe- og Convenienceløsninger

Morten Østergård Pedersen

Nadeem Wasi

Medlemschef, HORESTA

Nadeem Wasi

Niels Jensen

Direktør, MLDK - Mærkevareleverandørerne

Niels Jensen

Thomas Jensen

Bestyrelsesmedlem, BFS - Brancheforeningen For Storkøkkenudstyr

Thomas Jensen

Thomas Ellegaard Tøfting

Formand, Foreningen Kantine & Køkken

Thomas Ellegaard Tøfting

Ulrik Olesen

Marketingchef, DSM - Danske Slagtermestre

Ulrik Olesen

Besøgsambassadører

Foodexpos besøgsambassadørerer er sparringspartnere ift. Foodexpos udvikling og indhold. Ambassadørerne er repræsentanter for messens besøgsmålgrupper, og er derfor med til at sikre, at messen favner hele fødevarebranchen, og at man som besøgende kan opleve de nyeste trends og tendenser. 

Allan Hansen

Direktør, Folkets hus Catering

Allan Hansen

Anne Holm

Hotelchef, Hotel Ærø

Anne Holm

Carsten Matthiesen

Ejer, Bak's Bakery & Deli

Carsten Matthiesen

Dorthe Maan Katborg

Ejer, Thorsminde Camping

Dorthe Maan Katborg

Helge Heilskov Kristensen

Katineleder, ATP

Helge Heilskov Kristensen

Jakob la Cour

Indkøbschef, Scandic Hotels

Jakob la Cour

Jørgen Christensen

Kommerciel direktør, Danske Hoteller

Jørgen Christensen

Kim Thygesen

Restauratør og Sommelier, Den Gamle Stald

Kim Thygesen

Lis La Cour Fisker

Unit Manager, Aarhus Lufthavn, SSP

Lis La Cour Fisker

Michael Hjort

Ejer, Michael H Konditoriet

Michael Hjort

Peder J. Madsen

General Manager, Hotel Koldingfjord

Peder J. Madsen

Per Buhl

Ejer, Laudrup Vin & Gastronomi

Per Buhl

Steen Christiansen

Parkchef, Sommerland Sjælland

Steen Christiansen

Søren Friis

Ejer, Slagter Friis

Søren Friis

Torben Christensen

Købmand, Meny Frederiksbjerg

Torben Christensen

keyboard_arrow_up