Velkommen til et nyt univers med eksklusive trendartikler

Vidensdeling og inspiration er helt fundamentale grundsten for Foodexpo. Derfor har vi i samarbejde med pej gruppen skabt et digitalt univers ’Trend Update’, hvor vi løbende præsenterer eksklusive trendartikler med fokus på tidens tendenser.

Newspaper Read Streamline Icon: https://streamlinehq.com

Målet er at klæde dig på, så du, i en verden der konstant forandrer sig, kan være på forkant med udviklingen og forstå forbrugerens adfærd, behov og ønsker. 

Shopping Cart Streamline Icon: https://streamlinehq.com

Læs med og hent værdifuld viden, når pej gruppens trendforskere holder dig opdateret på de nyeste trends inden for fødevarer og forbrugeradfærd.

Light Bulb Shine Streamline Icon: https://streamlinehq.com

3 fremtrædende fødevaretrends

Artikel #1

Der er mange faktorer, som spiller ind, når det kommer til udviklingen inden for fødevarer. Her får du indsigt i tre markante trends, som vil påvirke fødevarebranchen i de kommende år...

Læs hele artiklen

Publiceret juni 2024

Middagsbord med tre af de største fødevaretrends lige nu

pej gruppen

Trendinstituttet pej gruppen er en pålidelig kilde til viden om fremtid, tidsånd, trends, design og forbrug. Med næsten 50 års erfaring tilbyder de ekspertise, der hjælper professionelle aktører med at skabe succes gennem omfattende viden og stærke værktøjer. Deres trendmaterialer, konsulentarbejde, konferencer og rådgivning giver indsigt til velinformerede beslutninger. Uanset om man søger nye trends eller strategisk vejledning er pej gruppen en værdifuld sparringspartner.

pej gruppen

Gå ikke glip af nye eksklusive trendartikler og de seneste Foodexpo nyheder 


Tilmeld Foodexpos nyhedsmail

keyboard_arrow_up