Artikler

Foodexpo: Højaktuel jubilar i konstant bevægelse

arrow_backTil oversigten

19. marts 2024

Fortsat udvikling kendetegner jubilaren Foodexpo, der 17.-19. marts 2024 finder sted i MCH Messecenter Herning for 10. gang på 20 år. Nordens største fødevaremesse holder sig frisk og opdateret - blandt andet takket være et tæt samarbejde med 13 toneangivende brancheforeninger, der finder messens eksistens helt afgørende.

Flere end 450 udstillere, der tilsammen repræsenterer hele fødevarebranchen, et væld af events om eksempelvis bæredygtighed og prestigefyldte fagkonkurrencer, haller dedikeret til henholdsvis økologi og detailhandel og sågar et modeshow med fokus på arbejdstøj hører til de mange elementer, der udgør årets udgave af Foodexpo. Den 10. af slagsen på 20 år - et jubilæum, der har fået CEO i brancheforeningen MLDK Mærkevareleverandørerne Niels Jensen til at reflektere over messens historie, fra dengang han var ny på posten:

- Én af de første opgaver, jeg havde som ny direktør i foreningen, var at indtræde i messekomitéen for Foodexpo, fordi det var besluttet, at de nationale messer skulle styrkes og fornyes. Og jeg husker tydeligt lanceringen - vi var stolte, fordi vi var tilfredse med det, vi havde udrettet, og fordi de involverede grossister og vores medlemmer gav os deres fulde opbakning. Vi var selvfølgelig også enormt spændte på, om vi kunne leve op til udstillernes og de besøgendes forventninger, men det kunne vi heldigvis, konstaterer Niels Jensen og fortæller om effekten af de vellykkede tiltag:

- Vigtigst af alt udgjorde det nye koncept, branchesamarbejdet og opbakningen fundamentet for den fortsatte udvikling af Foodexpo. Og det fundament kombineret med en anden drivende kraft, nemlig dedikation, har gjort, at vi sammen løbende har formået at forandre og udvikle messen, så den alle dage har imødekommet markedets ønsker og behov.

Læs den fulde pressemeddelelse her: https://www.foodexpo.dk/om-os/pressemeddelelser/foodexpo-hoejaktuel-jubilar-i-konstant-bevaegelse

Flere artikler fra Foodexpo

keyboard_arrow_up