Artikler

NYHED TIL FOODSERVICE: Bagehjælpemidler til bagværk for optimal smag og holdbarhed

arrow_backTil oversigten

1. marts 2024 | Valsemøllen A/S

VALSEMØLLEN LANCERER SERIE AF BAGEHJÆLPEMIDLER I 1 KG FORPAKNINGER

Nu lancerer Valsemøllen tre nyheder, ”Minus 18”, ”Rugsur” og ”Økologisk Speltsurdej, i håndterbare forpakninger, der gør det lettere for de professionelle køkkener at nå et optimalt, ensartet resultat hver gang, mens de samtidig sparer tid og minimerer spild. Bagehjælpemidlerne lanceres ved Catering Messe Nord i Aalborg, 28. februar.

Hos Valsemøllen er der dagligt et stort fokus på optimering af processer samt udvikling af produkter og løsninger, der letter arbejdsdagen hos de professionelle køkkener uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet. I en travl hverdag i en branche, der over en bred kam er udfordret af mangel på
fagkompetent arbejdskraft, er behovet for driftssikre genveje til den sædvanlige, høje kvalitet stort.

Et stort behov for mindre forpakninger
Når Valsemøllen 28. februar lancerer ”Minus 18”, ”Rugsur” og ”Økologisk Speltsurdej” i 1 kg forpakninger, når man helt ud i alle hjørner af Foodservice. Tidligere har produkterne eksisteret i store 12.5 kg forpakninger, men nu rammer man en langt bredere kundegruppe, hvor især små og mellemstore kantiner og køkkener har efterspurgt mindre forpakninger.

”Det giver særdeles god mening med 1 kg pakkerne i professionelle køkkener, der bager selv, og nu kan alle være med. Man får et perfekt og ensartet resultat hver gang, og den stabilitet og rationalitet, der er i produkterne, sparer både tid i en travl hverdag, minimer spild og styrker køkkenøkonomien”, siger Per Bangert, bager og Key Account Manager for Foodservice hos Valsemøllen.

Sparring fagfolk til fagfolk
Serien med bagehjælpemidler taler ind i et stadigt voksende fokus hos Valsemøllen med udvikling af produkter, der effektiviserer og aflaster dagligdagen i professionelle køkkener, hvor tid og ressourcer er vigtige faktorer. Det er ligeledes en stor prioritet at bistå med uddannelse og sparring, så produkternes muligheder udnyttes til fulde.

”Vi ser det som en af vores vigtigste missioner at hjælpe fagfolk i de professionelle køkkener med at få succes og lykkedes med det gode bagværk”, siger Lisbeth Wassmann Hjertebjerg, Marketingchef i Valsemøllen B2B.
”Vi understøtter lanceringen med en ny online bageskole omkring bagehjælpemidler, der giver viden og vejledning fra fagfolk til fagfolk. Vi udvider derfor vores online bageunivers med endnu flere bagetips, tricks og opskrifter, så vi på den måde nemt kan hjælpe professionelle i en travl hverdag”

Serien med bagehjælpemidler:

Minus 18 - Bagehjælpemiddel til hvededeje
Robust bagehjælpemiddel fremstillet til at forlænge holdbarheden i bagværk, der kører over køl og frost. Alt efter type kan ubagt, frosset bagværk opbevares på frost i op til 3 uger, afhængig af brød og proces.
Minus 18 giver volumen og sprød skorpe, optimerer hvededeje på frost og køl samt giver god friskholdning og længere holdbarhed til bagværket.

Anvendelse: Vejledende dosering 1-3% af opskriftens melmængde. Det svarer til 10-30 g pr. kg mel.

Rugsur - Tørret rugsurdej til rugbrød
Rugsur er baseret på en rugsurdej, der er tørret og derefter formalet til mel. Syregraden er 165 -195°.
Produktet gør det muligt at bage rugbrød med den rette syregrad, giver surdejssmag og sikrer et velsmagende, skrærefast rugbrød med god friskholdning.

Anvendelse: Vejledende dosering 1-8% af opskriftens melmængde. Det svarer til 10-80 g pr. kg mel. Dosering kan justeres efter, hvor markant en surdejssmag, der ønskes.


Økologisk Speltsurdej - Tørret surdej til brødbagning
Produktet gør det muligt at bage velsmagende hvedebrød med en karakteristisk smag af speltsurdej, baseret på en traditionel spelt modersur, der er tørret og derefter formalet til mel.
Økologisk Speltsurdej giver surdejssmag til bagværket, bidrager med sprødere skorpe til brødet og god friskholdning.

Anvendelse: Vejledende dosering 2-5 % af opskriftens melmængde. Det svarer til 20-50 g pr. kg mel. Dosering kan justeres efter, hvor markant en surdejssmag, der ønskes


For yderligere information kontakt
Lisbeth Wassmann Hjertebjerg, marketingchef for B2B hos Valsemøllen, 41628154, lwa@valsemollen.dk

Fakta om Valsemøllen

Valsemøllen er for dem, der går op i kvalitet, de gode råvarer og den rendyrkede kærlighed til bagning.

Siden 1899 har Valsemøllen været bannerfører for den gode smag. Stolte mølletraditioner, dansk håndværk og vores bæredygtige udvikling sætter standarden for alt, hvad vi gør – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

Vi producerer kvalitetsprodukter af dansk korn og bælgfrugter på vores egne møller i Esbjerg, Køge og Svendborg.

Med 125 års erfaring i bagagen går vi også forrest og tilbyder innovative og inspirerende produkter til både bageri, detailhandel, industri og foodservice.

‘Bageunivers for fagfolk kan tilgås via valsemollen.com. For flere råd og tips kan man tilmelde sig nyhedsbrevet eller følge Valsemøllen for Fagfolk på Facebook, Instagram og Youtube.

Flere artikler fra Valsemøllen A/S

Artikel er skrevet af:

Valsemøllen A/S

Dansk håndværk og stolte mølletraditioner

Siden 1899 har Valsemøllen været bannerfører for den gode smag. Stolte mølletraditioner, dansk håndværk og vores bæredygtige udvikling sætter standarden for alt, hvad vi gør – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

Vi producerer kvalitetsprodukter af korn og bælgfrugter på vores egne møller i Danmark. Med mere end 120 års erfaring i bagagen går vi også forrest og tilbyder innovative og inspirerende produkter til både bageri, detailhandel, industri og foodservice.

Valsemøllen for fagfolk er klar, og vi glæder os til møde dig, fagfolk til

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Steffen Søndergaard

Salgschef Foodservice

Valsemøllen A/S

På messen

Steffen Søndergaard

Per Miljkovic-Bangert

Key Account Manager, Foodservice

Valsemøllen A/S

På messen

Per Miljkovic-Bangert

Lisbeth Stieglitz

Konsulent, Bageri

Valsemøllen A/S

På messen

Lisbeth Stieglitz

Ole Høy Sørensen

Konsulent, Bageri

Valsemøllen A/S

På messen

Ole Høy Sørensen

Erik Olsen

Produktudvikler + Konsulent, Bageri

Valsemøllen A/S

På messen

Erik Olsen

Torben Busch

Konsulent, Bageri

Valsemøllen A/S

På messen

Torben Busch

Thomas Hansen

Salgschef Bageri

Valsemøllen A/S

På messen

Thomas Hansen

Lars Eriksen

Udviklingschef Bageri

Valsemøllen A/S

På messen

Lars Eriksen

Susan Bayer Hejsel

Produktudvikler

Valsemøllen A/S

På messen

Susan Bayer Hejsel

keyboard_arrow_up