Artikler

Ready Chef Nyt i sortiment: Pandestegte frikadeller & dampede kødboller

arrow_backTil oversigten

7. februar 2024 | BPI A/S

75 g & 40 g frikadeller, der er kødfulde, saftige og mildt krydrede med en perfekt konsistens. Frikadellerne er pandestegte og håndvendte, så de smager og ser ud som var de fra Mormor’s eget køkken.

Vores køkken på Fyn, har løftet arven fra slægtsgården, der gennem generationer har opdrættet grise og dyrket idéen om, at god skik og pleje giver bedre smag og konsistens.

Chefkok Søren arbejder samvittighedsfuldt med opskriften & har tilført lidt ekstra, der har givet endnu bedre smag & en saftighed, som holder frikadellerne tilpas faste & lækre til sidste mundfuld.

Søren har også skabt en 35 g kødbolle, der egner sig perfekt til både traditionelle danske boller i karry og stegt som trendy spanske tapas kødboller i spicy tomat eller på italiensk spaghetti á la Lady & Vagabonden.
De taler alle sprog.

Vi synes selv, det er de bedste ”deller”, som let kan bruges direkte fra frost.

– så er der serveret!

Flere artikler fra BPI A/S

Artikel er skrevet af:

BPI A/S

BPI A/S er en international fødevarehandelsvirksomhed, bestående af 4 divisioner: Bulk Meat, Bulk Dairy Ingredients, Foodservice og Retail.

Vores “firhjulstrækker” ruster virksomheden med risikospredning og et værdifuldt vækstgrundlag for fremtiden:

Vi tilbyder vores kunder den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser i rette tid med et højt service niveau og altid baseret på vore 4 kerneværdier: COMPETENCE, trust, commitment, service.

BPI FOODSERVICE er et engageret og dedikeret team, som styrer efter mantraet: Ingen kunder er for store - og ingen er for små!

Vi tilbyder et b

Se profil
keyboard_arrow_up