Artikler
Ready Chef Nyt i sortiment: Pandestegte frikadeller & dampede kødboller
arrow_backTil oversigten7. februar 2024 | BPI A/S
75 g & 40 g frikadeller, der er kødfulde, saftige og mildt krydrede med en perfekt konsistens. Frikadellerne er pandestegte og håndvendte, så de smager og ser ud som var de fra Mormor’s eget køkken.
Vores køkken på Fyn, har løftet arven fra slægtsgården, der gennem generationer har opdrættet grise og dyrket idéen om, at god skik og pleje giver bedre smag og konsistens.
Chefkok Søren arbejder samvittighedsfuldt med opskriften & har tilført lidt ekstra, der har givet endnu bedre smag & en saftighed, som holder frikadellerne tilpas faste & lækre til sidste mundfuld.
Søren har også skabt en 35 g kødbolle, der egner sig perfekt til både traditionelle danske boller i karry og stegt som trendy spanske tapas kødboller i spicy tomat eller på italiensk spaghetti á la Lady & Vagabonden.
De taler alle sprog.
Vi synes selv, det er de bedste ”deller”, som let kan bruges direkte fra frost.
– så er der serveret!