Aktum A/S

L 9070

Aktum A/S er i dag den førende virksomhed i Danmark af sin slags med sit unikke produktprogram, der består af alt fra borddækningsprodukter, kaffe, te og mineralvand, kontor- og skriveartikler, printerpatroner, rengøringsmidler, bespisningsemballage, aftørringspapir over til souvenirs.

Aktum A/S er beliggende i Bjæverskov, ca. 10 km vest for Køge. Virksomheden er her samlet med udstilling, administration og lager. Herfra sendes dagligt varer til alle vore kunder i Danmark og de øvrige nordiske lande.

Aktum drives af Peter Bergman, som tidligere har ejet og drevet Hamo A/S, som i 2010 blev solgt til en større engelsk koncern. Men savnet til branchen var stort og derfor blev Aktum stiftet og har flere ansatte fra ”Hamo-tiden” med i driften igen.

Aktum-teamet har med vores professionelle konsulenter og kundeservice mange års erfaring i markedet, med primær fokus på vore kunders behov, og ved derfor, at det kræver særlige færdigheder og en særlig forretningsmodel at optimere vore kunders indkøb.

Siden begyndelsen af ​​1999 har Aktum-teamet bidraget til at opfylde behovene hos flere hundrede private virksomheder inden for fødevarer, industri, håndværk og kontor samt stat og kommuner med tilpassede samarbejdsmodeller.

Mød os på Foodexpo 2024

Peter Bergman

Direktør / CEO

Kontakt

Peter Bergman

René Laursen

Salgschef

Kontakt

René Laursen

Kundeservice

Kundeservice

Kontakt

Kundeservice

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Foodexpo.

keyboard_arrow_up