Siden vores grundlægger og pionér Viggo Schulstad åbnede sit første bageri i 1880, har vi hos Schulstad arbejdet for at forny og forbedre danskernes brødkultur. Viggos passion for det perfekte satte et nyt højt niveau for brød baseret på innovation, kvalitet og gode naturlige råvarer.
Hos Schulstad bager vi alt vores brød i Danmark, og det har vi gjort i over 140 år. Bæredygtighed har altid været en del af vores DNA hos Schulstad, og det er noget, som vi arbejder målrettet med. Vores brød er bagt med mel fra vores egen mølle i Vejle, som er drevet på ren vindenergi.
Vi bager altid uden konserveringsmidler og stråforkortere – fordi naturlighed er kernen i vores brød.
Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores stand, hvor vi har lækre smagsprøver klar til jer.
Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Foodexpo.