Artikler

10 år med mousserende vin på Mols

arrow_backTil oversigten

23. oktober 2025 | Andersen Winery

I år fejrer vi hos Andersen Winery 10 års jubilæum.
Vinmager Mads Groom Andersen, madspecialist Frantz Maurice Scott Lundby og iværksætter Morten Rinder Stengaard kigger tilbage på 10 år med mousserende vin på Mols. Mission har fra starten været at inspirere til, hvordan vores mousserende vine kan spille sammen med mad. Typisk serveres champagne før selve måltidet – som noget, der åbner op for sanserne og gør smagsløgene klar. Vores mousserende vine kan serveres som aperitif på præcis samme måde som champagne. Men vi fokuserer også på at skabe mousserende vine, som egner sig særdeles godt til mad på højeste niveau.

Vi har de sidste 10 år solgt vine til mange restauranter ind- og udenlands, og med dette jubilæum frigiver vi nogle helt særlige flasker.

Kom forbi vores stand i WIneExpo og smag på nyheder og gamle kendinge.

Artikel er skrevet af:

Andersen Winery

Andersen Winery er et vineri der er placeret i det enestående Mols Bjerge. Vi arbejder med danske frugter og bær, fordi de har en unikke smagsprofiler og en syre der er perfekt til mousserende vine.
Vi arbejder tæt sammen med æble producenter for at sikre en bæredygtig produktion med mindst mulig transport.

Vineriet er skabt af vinmager Mads Groom Andersen, madspecialist Frantz Maurice Scott Lundby og iværksætter
Morten Rinder Stengaard. Vores produktion er stadig lille, men vi har vokseværk og produktionen følger med.

Ved at kombinere method traditionelle med de fineste danske frugte

Se profil

Mød os på Foodexpo

Mads Andersen

Ejer og vinmager

Andersen Winery

Mads Andersen

Sophie Kirkegaard

Butik- og Event Chef

Andersen Winery

Sophie Kirkegaard

Frantz Maurice Scott Lundby

Medejer og salgschef

Andersen Winery

Frantz Maurice Scott Lundby

keyboard_arrow_up