Artikler
10 år med mousserende vin på Mols
arrow_backTil oversigten23. oktober 2025 | Andersen Winery
I år fejrer vi hos Andersen Winery 10 års jubilæum.
Vinmager Mads Groom Andersen, madspecialist Frantz Maurice Scott Lundby og iværksætter Morten Rinder Stengaard kigger tilbage på 10 år med mousserende vin på Mols. Mission har fra starten været at inspirere til, hvordan vores mousserende vine kan spille sammen med mad. Typisk serveres champagne før selve måltidet – som noget, der åbner op for sanserne og gør smagsløgene klar. Vores mousserende vine kan serveres som aperitif på præcis samme måde som champagne. Men vi fokuserer også på at skabe mousserende vine, som egner sig særdeles godt til mad på højeste niveau.
Vi har de sidste 10 år solgt vine til mange restauranter ind- og udenlands, og med dette jubilæum frigiver vi nogle helt særlige flasker.
Kom forbi vores stand i WIneExpo og smag på nyheder og gamle kendinge.




