Artikler

En bid af Sønderjylland

arrow_backTil oversigten

22. februar 2024 | Slagter Lampe

Få steder i landet er mad forbundet med så stærke traditioner som i Sønderjylland. Derfor kan vi byde på en række specialiteter, der bliver lavet efter originale opskrifter, nogle går helt tilbage til Slagter Lampes begyndelse i 1939, og andre er udviklet efter tidens trends. Der er kræset for den gode smagsoplevelse, og råvarerne er nøje udvalgt. Prøv f.eks. vores Thepølse, der er en lækker blød smørepølse. Thepølsen blev oprindeligt lavet til at nyde i eftermiddagstimerne på lyst brød med en kop te, heraf navnet, men den er også god på et stykke rugbrød med agurk eller løg. Eller prøv vores berømte Løgpølse, der er en ægte klassiker fra det sønderjyske. Den afbalancerede smag af løg og krydderier og den bløde konsistens er perfekt til et stykke ristet rugbrød.

Flere artikler fra Slagter Lampe

Artikel er skrevet af:

Slagter Lampe

Gennem tre generationer har Slagter Lampe lavet prisvindende spegepølser og pølser i sønderjysk slagterkvalitet. De originale opskrifter fra 1939 bruges stadig den dag i dag, ligesom kødet nøje udvælges til de enkelte produkter og egne krydderiblandinger sammensættes - det kan smages.

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse, og vi går aldrig på kompromis med kvalitet. For dig som kunde betyder det, at du altid kan forvente den samme store smagsoplevelse fra Slagter Lampe.

Vi fører et bredt udvalg af kvalitetsslagtervarer til detailbutikker og professionelle køkken

Se profil

Mød os på Foodexpo 2024

Jan Holgersen

Salgsdirektør

Slagter Lampe

På messen

Jan Holgersen

Jan Holm

Key Account Manager Foodservice

Slagter Lampe

På messen

Jan Holm

Steen Lampe

Adm. direktør

Slagter Lampe

På messen

Steen Lampe

keyboard_arrow_up