Artikler
En bid af Sønderjylland
arrow_backTil oversigten22. februar 2024 | Slagter Lampe
Få steder i landet er mad forbundet med så stærke traditioner som i Sønderjylland. Derfor kan vi byde på en række specialiteter, der bliver lavet efter originale opskrifter, nogle går helt tilbage til Slagter Lampes begyndelse i 1939, og andre er udviklet efter tidens trends. Der er kræset for den gode smagsoplevelse, og råvarerne er nøje udvalgt. Prøv f.eks. vores Thepølse, der er en lækker blød smørepølse. Thepølsen blev oprindeligt lavet til at nyde i eftermiddagstimerne på lyst brød med en kop te, heraf navnet, men den er også god på et stykke rugbrød med agurk eller løg. Eller prøv vores berømte Løgpølse, der er en ægte klassiker fra det sønderjyske. Den afbalancerede smag af løg og krydderier og den bløde konsistens er perfekt til et stykke ristet rugbrød.