Artikler

Er der kål i kålpølser?

arrow_backTil oversigten

22. februar 2024 | Slagter Lampe

Vi kan hurtigt afsløre, at der IKKE er kål i kålpølser. Opskriften går helt tilbage til første generation i Slagter Lampe familien og laves stadig af både svine- og oksekød og vores helt specielle krydderiblanding. Kålpølsen går ualmindelig godt til retter med kål, heraf navnet. Den røgede pølse kan også bruges som smagsgiver i simreretter, supper og andre varme retter, eller den kan ristes i skiver på en pande og serveres som sprødt drys til pastaretter, tapas og salater. Kålpølsen er også blevet rigtig populær til grill hele året rundt.

Flere artikler fra Slagter Lampe

Artikel er skrevet af:

Slagter Lampe

Gennem tre generationer har Slagter Lampe lavet prisvindende spegepølser og pølser i sønderjysk slagterkvalitet. De originale opskrifter fra 1939 bruges stadig den dag i dag, ligesom kødet nøje udvælges til de enkelte produkter og egne krydderiblandinger sammensættes - det kan smages.

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse, og vi går aldrig på kompromis med kvalitet. For dig som kunde betyder det, at du altid kan forvente den samme store smagsoplevelse fra Slagter Lampe.

Vi fører et bredt udvalg af kvalitetsslagtervarer til detailbutikker og professionelle køkken

Se profil
keyboard_arrow_up