Artikler

Indretning og udvikling af Foodexpo's nye restaurantkoncept

arrow_backTil oversigten

10. marts 2024 | Risom Design

Risom Design har udviklet Foodexpo's nyeste tiltag Tapas Haven i hal J3.

Her har opgaven været at skabe et inspirerende uderum, som samtidig fungerer som et spisested for messens besøgende og for udstillere, der kan få take-away. Målet er at inspirere messens gæster fra hoteller, cafeer og restauranter til at udnytte de ekstra udendørs kvadratmeter, som de ofte har rådighed over.

Hvordan gør man uderummet hyggeligt og til et sted, som gæsterne gerne vil opholde sig?

Hvordan gør man besøget i uderummet til en oplevelse?

I TapasHaven har vi udarbejdet et eksempel på, hvordan det kan gøres. Vi har skabt et koncept med Middelhavsstemning og et nordisk twist. Vi kombinerer varmen fra Sydeuropa med den skandinaviske enkelhed.

Risom Design har stået for hele konceptet fra idé til udvikling af farvepalette, møbler, interiør, produkter, madkoncept, grafik og logo samt hele implementeringsarbejdet.


https://issuu.com/mathiesenmedia/docs/nu_foodexpo_2024_web_enkeltsider/40

Artikel er skrevet af:

Risom Design

Med mere end 25 års erfaring indenfor indretning af detail- og hoteldesignbranchen har Risom Design skabt mange succesfulde installationer gennem årene både nationalt og internationalt.

Risom Design manifesterer sig som en stærk konceptudvikler, hvor kundeadfærd, globale og kulturelle tendenser indarbejdes i designprocessen sammen med fremtidige designtrends.

Risom Design står for hele processen fra design til produktion og installation.

Se profil
keyboard_arrow_up