Artikler

Kylling er et klimavenligt kødvalg

arrow_backTil oversigten

26. februar 2024 | Danpo A/S

Kylling har ofte et lavere klimaaftryk sammenlignet med andre kødtyper

Forbruget af kylling forventes at fortsætte med at stige de næste 10 år. En af årsagerne er, at klimabelastningen fra kyllinger er væsentligt lavere sammenlignet med anden animalsk protein.

*”CONCITO (2021): Den store klimadatabase, version 1” - eller følgende versioner

Artikel er skrevet af:

Danpo A/S

Danpo A/S er stolt af at være Danmarks førende producent af kyllingeprodukter. Vores dedikerede og erfarne medarbejdere sikrer, at vores kunder altid modtager dansk kylling af højeste kvalitet. Fra det øjeblik ægget klækkes i Danmark, tager vores lokale landmænd sig kærligt af vores kyllinger. Uanset om det drejer sig om konventionelle- eller velfærdskyllinger, giver vi dem plads til at bevæge sig frit rundt i strøelse i tørre og komfortable stalde på lokale gårde. Her opdrættes de uden antibiotika i trygge og hygiejniske omgivelser. Fritgående og økologiske kylling har naturligvis adgang til

Se profil
keyboard_arrow_up